onsdag 12 januari 2011

Datastrul

Hjälp!!!!
Det verkar som om min dator har bestämt sig för att sluta vara min följeslagare. Den började med att "stöta bort musen" , vara allmänt seg och konstig. När jag skulle starta om den fick den nog. Ny håller den på att "söka problem och ev. reparera sig. Men den höll på en timme igår och nu började den om igen.
Hoppas,hoppas att den kommer igång åtminstonde en gång till gör det var ett tag sedan jag gjorde en backup ..........
Så snälla dator, återhämta dig!!! Låt mig åtminstonde gå en backup.
Tills vidare : vi hörs i korta drag med mobilblogg.

tisdag 11 januari 2011

Tävling igen!!!

Jag tävlar hos LifeofJohanna och en valfri glowessence ljuslykta från inneonline.seLys upp tävlingen med din närvaro du med!

måndag 10 januari 2011

Wow

Huvudet är tungt , fullt av information och kunskap.
Utbildning steg 1+2 i barnmassage på förmiddagen
Tjänstefördelning och genomgång med nya kolleger på eftermiddagen.
Direkt därefter gruppträff på itrim (jösses vad socker det finns i allt)
Väl hemma fanns det mycket att prata om i och med bl.a. skolstarten för barnen. Det underlättades av en stor latte i handen ( Ja min nya mjölkskummare har kommit)
Sagoläsning och mys fick avsluta kvällen.
Nu ska jag sova bort mitt trötta huvud och satsa på en ny dag. Snart ledig igen.

söndag 9 januari 2011

Ordningen återställd!

Stora grabben är hemma igen!
Han ringde igår eftermiddag och sa att han nog ville sova hemma denna natten för sängen på kortis knarrade . Hihihi!
Fast han var tveksam. Han ville hem men ändå inte. Han har haft så himla kul hela tiden. Han pratade om det flera gånger igår kväll.
Vi hämtade honom efter att han ätit middag på kortis. När han skulle hem kom den andre killen och sa hejdå Emil , jag kommer att sakna dig. Mmmm, sa Emil. Och jag säger då, mest som en chansning, Får ***** en kram? Och döm om min förvåning när han GER honom en riktig ordentlig grabba-kram! Underbart! Sånt gör liksom inte Emil. Dom är bara två grabbar där på deras helger. Och vilken tur att det klicka så himla bra mellan dom. Det tog ca 30 sek innan dom satte igång och snacka med varann. På den vägen hade det visst varit hela tiden. Så han har haft det underbart kul! När han ringde så sa han
-Mamma om jag sover hemma inatt kan jag då få åka dit igen imorgon?
Men där drog jag faktiskt gränsen. Jag vill inte att han ska börja så, att åka hem och tillbaka under sina helger. Han mår bäst av att veta att  när han är där, så är han där och när han är hemma, så är vi hemma.......Men det är ett gott betyg!! Han ville inte hem för att det inte var bra på kortis. Han ville hem för att han, som han uttryckte sig, "saknade hem lite"
När vi satte oss i bilen så drog han en djup "tillfreds-suck" och sa  SÅ BRA JAG HAR HAFT DET PÅ KORTIS. Måste jag vänta i fyra veckor till nästa gång?
Underbart för ett mammahjärta att höra kan jag säga!
Nu får han längta tills nästa gång. Det är bra!
Behöver jag säga att jag sov gott i natt och att jag snusade på honom hela kvällen igår?