lördag 22 augusti 2009

Älskade unge!

Usch det har inte gått nåt vidare för Kasper dessa dagarna. Eftersom jag jobbar på den förskolan där även han går så ser jag ju honom lite då och då! Han går ensam hela tiden, ibland tom sitter han i en hörna och bara ser ensam ut! Han säger att han inte har någon att leka med. Det började så bra meden av tjejerna i gruppen i torsdags men det varade bara någon timme sen kom hennes kompis tillbaka och Kappe var ensam igen. Så fort jag kommer ut på gården så kommer han bort och klistrar sig fastvid mig och bara talar om hur ensam han e. Ingen vill leka. Behöver jag tala om att mitt hjärta brister? Vad ska jag göra????
Alla kompisarna har börjat skolan och han tycker att alla dom andra är för små. Dom andra har liksom kvar sina lekkonstellationer och där är han inte med eftersom han "tillhörde" alla dom som börjat skolan. Åhh vad det gör ont i mig. Min älskade unge! Dte blir kanske bra men kanske inte. Han är så mycket "äldre" i sättet än de som är kvar!
Massor av feedback snälla.....Vad ska jag göra??

onsdag 19 augusti 2009

Kaos

Ja i huvudet då! Nu har jag jobbat några dagar och all information börjar flöda på. Massa info om kidsen på jobb, massor från Emils fröken och massor av ledningen!
Men imorgon kör vi på riktigt. Nu har de äldsta barnen slutat och de nya ska komma imorgon! Det blirspännande. Både för mig och för Kasper som ju har det likadant på sitt dagis. Alla Kaspers kompisar börjar skolan nu så nu gäller det för honom att försöka hitta nån ny kompis bland de andra. Han tycker liksom att dom är så små, men deom är ju lika gamla som han. Bara till att hålla tummarna för att det ska fungera! Jag är onekligen lite orolig för hur det ska gå! Han har ju redan varit trött på dagis ett tag trots att alla hans kompisar är där. Hur ska det då bli nu när inga av kompisar är kvar. Kanske rent av blir bra! Det kanske blir en nystart. Konstigt men i år är det Kasper som oroar mig och inte Emil. Har efter ett samtal med hans fröken fårr så positiva besked om hur dom ska arbeta detta året och framför allt fick jag veta att det är kanon personal som ska jobba på hans sida. Känns kanon! Får se vad Emil tycker! Imorgonbörjar han alltså TVÅAN. Min bebis!

måndag 17 augusti 2009

Tro det eller ej!

Men jag, Petra har alltså planterat om mina blommor. Alla 8!!!Ingen som känner kan tro att det är möjligt. Men jo, det ÄR sant!!!! Jag började jobbade idag. Dte var faktiskt riktigt skönt att komma igång. Fast det är imorgon som det gälls på riktigt! Då börjar barnen också. Då ska jag fixa till bådemig och killarna och lämna på fritids och dagis OCH vara i tid på jobb. Well vi får se hur det går. Annars har jag och killarna mest spelat Mario Kart och läst vår favvobok : Elak och Pucko sämst i rymden.
Mysigt ! Nu ska jag gå och läsa mina egen bok och sen sova gott !
Håll tummarna för att det går bra för Emil i morgon bitti. Inte säkert att där är någon han känner på morgonen. Är ny personal som öppnar! Jaja annars får jag stanna kvar och bli lite sen till jobb. DEt blir en bedrift att bara gå på fritids för honom så jag hoppas att det kommer nån "känd" ganska snabbt.