lördag 29 maj 2010

Den en såååå fin!

Så var det gjort!!!!!!! Jag har köpt mitt första plagg på Zizzi. Affären för oss med storlek 42 och UPPÅT.
Då är frågan vad jag har gjort. Har jag nu bara köpt ETT plagg som sitter bra och som jag tycker är superfint eller har jag tagit det första steget till acceptans? Har jag nu bara liksom insett och accepterat att jag behöver stora storlekar för att kläderna ska sitta snyggt? SHIT!!!!!! Jag FÅR inte slå mig till ro med att det finns snygga kläder för mig på Zizzi.
Buuuhuuuuu jag vill vara lite mindre men jag ORKAR inte !!!!! Arrrgggghhhhh!!

tisdag 25 maj 2010

Pensionär, SATC, kubb och 40 års glädje!!

Mycket i huvudet idag!
Min mamma fyller pensionär imorgon! Tänk att MIN mamma är PENSIONÄR!! Jag som bara är 20 år! Hur kan hon ha blivit så gammal fast jag fortfarande är så ung?
Sen började jag fundera på varför i hela friden jag sa så! Man säger så mycket utan att tänka bara av ren automatik. Träffar på någon i affären som säger Hej hur e det? Och fast man har 40 graders feber, amputerat ett ben och har herpes på hela kroppen så ler man automatiskt och säger: jo det bra . Själv?
Måste sluta med sånt trams. Fast å andra sidan. Den som säger hej hur är det  vill egentligen inte veta exakt hur det är. Det är ju bara en förlängning på hej:et. Hmmm måste sluta med sånt!
Vad jag skulle komma till var att jag fyller 40 om ett drygt halvår. Och det stör mig inte. FAKTISKT! Alla, verkligen alla verkar tycka att jag ska störa mig. "Ja hehehe nu fyller du snart 40" & "Nytt decenium på gång" & " Nu är du snart mer än 30+, hur känns det hehehe". Allvarligt talat! Jag har ingen kris, jag blir snart 40 och tja förra gången blev jag 39. Vad spelar det för roll? Helt ok att vara snart 40. I min värld. Jag vetatt det inte är så för alla, men för mig är det så sluta hehe:a mig nu!På fredag ska jag och några tjejer till (runt 40 hehe) gå och se Sex and the city 2. Fast först blir det en bar och liksom komma i stämning med en Cosmopolitan. Mums! Men innan dess ska det krypas upp i soffan och se 1:an. Så jag inte glömt något liksom. Komma i form..... Ska bli så kul!

Idag har jag provat en ny teknik för att se om Emil kan somna lättare på kvällarna. Bra kvällsmat, rörelse utomhus en stund precis innan dusch/baddags. Sen i säng. Hmmm verkade inte fungera så bra det heller. Men vi hade en mysig omgång kubb i trädgården iaf. Någon som har förslag på hur jag tröttar ut eller varvar ner honom bäst? Får nog snart ta ett snack med habiliteringen. verkar som om han bearbetar allt när han ska somna. Kan ligga i sängen i upp till 1 1/2 timme innan han ens börjar slumra till. Det blir himla sent han somnar och då blir det tuffare i skolan med humöret. Och inte kan jag lägga honom tidigare. Jag menar klockan 20 är tidigt nog för en 9 åring. Han vill ju hinna med att leka efter middag och läxor också innan nattningen börjar. Jaja jag funderar vidare.........

söndag 23 maj 2010

Hur störd kan man bli?

Jag menar det måste vara nåt allvarligt fel i nån process i hjärnan när man står framför spegeln och tittar och tänker att nu har jag slagit rekord. Så här fet har jag aldrig varit! Jag är ju liksom fyrkantig!! Det är ju hysteriskt, det är fult, det är tungt och det är i allra högsta grad ohälsosamt. Jag menar jag vill ju att mina barnbarn ska ha en farmor så jag kan ju inte dö en för tidig död i någon fetm a-relaterad sjukdom. Jag tänker att det måste få ett slut! Dettta tänker jag samtidigt som jag öppnar kylen och tar ett stort choklad som jag har för avsikt att smaska på till kaffet! Jag menar var tusan är självinsikten och diciplinen? Vad tror jag? Att det ska lösa sig av sig själv? Att det ska bli bättre sen? Att jag ska kunna fortsätta lite till och sen ska jag ta tag i det? Sen efter att Jocke fyllt år, eller efter skolavslutningsmyset, eller sen efter midsommar, eller vad tusan man kan ju inte banta på semestern? Nä det är bättre att vänta! Eller? På vad!?!? På att jag ska gå upp tio kilo till ? Nä fy tusan, inte ens efter att jag skrivit det känns det som om jag kommer att ta tag i det! Vad ska jag göra? Jag orkar inte räkna points eller GI:a . Alla dessa jädra metoder. Eller ja äsch vad tusan jag vet ju egentligen vad jag gör för fel. Tror det hade hjälpt att skära ner allt jag äter med 50%, minst. Äta bara tills jag inte är hungrig längre och skita i sörsaker. Låter lätt eller hur! Så varför inte? För att jag suger!!!!!