söndag 23 maj 2010

Hur störd kan man bli?

Jag menar det måste vara nåt allvarligt fel i nån process i hjärnan när man står framför spegeln och tittar och tänker att nu har jag slagit rekord. Så här fet har jag aldrig varit! Jag är ju liksom fyrkantig!! Det är ju hysteriskt, det är fult, det är tungt och det är i allra högsta grad ohälsosamt. Jag menar jag vill ju att mina barnbarn ska ha en farmor så jag kan ju inte dö en för tidig död i någon fetm a-relaterad sjukdom. Jag tänker att det måste få ett slut! Dettta tänker jag samtidigt som jag öppnar kylen och tar ett stort choklad som jag har för avsikt att smaska på till kaffet! Jag menar var tusan är självinsikten och diciplinen? Vad tror jag? Att det ska lösa sig av sig själv? Att det ska bli bättre sen? Att jag ska kunna fortsätta lite till och sen ska jag ta tag i det? Sen efter att Jocke fyllt år, eller efter skolavslutningsmyset, eller sen efter midsommar, eller vad tusan man kan ju inte banta på semestern? Nä det är bättre att vänta! Eller? På vad!?!? På att jag ska gå upp tio kilo till ? Nä fy tusan, inte ens efter att jag skrivit det känns det som om jag kommer att ta tag i det! Vad ska jag göra? Jag orkar inte räkna points eller GI:a . Alla dessa jädra metoder. Eller ja äsch vad tusan jag vet ju egentligen vad jag gör för fel. Tror det hade hjälpt att skära ner allt jag äter med 50%, minst. Äta bara tills jag inte är hungrig längre och skita i sörsaker. Låter lätt eller hur! Så varför inte? För att jag suger!!!!!

2 kommentarer:

Malin sa...

Vännen.... I know the feeling!!! Det var en dag jag fick en kommentar om att jag var för tjock för att äta chips, då fick jag nog... Du kommer till en vändpunkt när du själv säger att nu är det bra! Försök, jag stöttar gärna!

Kram

Malin sa...

Sv; Tack sötaste!!! Vad roligt att du gillar att läsa min blogg! Den bloggen jag funderat lägga ner är den som handlar om min lilla Mira. Jag skriver för släkten men får ingen respons alls på att dom tycker att det är kul eller bra eller skoj att läsa. Känns som onödigt arbete då.
Å favortibloggare wieeeee nu ska jag skriva ännu mer!!! Stort tack puss