lördag 11 september 2010

Rätt bloggnamn!!

Petras berg och dalbana! Ja mer rätt än så blir det inte.
Igår var harmonin ett faktum. Allt kändes så mysigt och avkopplande. Vad gjorde lite skit i hörnen då?
INGET!
Idag är det jäklar i hoppet långt till den inre harmoni jag kände igår. Jag är något så sanslöst trött i kroppen OCH i knoppen. Inte trött som jag somnar snart trött utan mer urlakad. Idag kan en tallrik på fel sida diskbänken göra att jag tror energin ska ta slut. Hemmet ser ut som ett tromb-område. Jag har ätit en massa onyttigheter hela veckan. Tvätten svämmar över. Ungarna är alldeles för långt inne i min aura. Hmm nu när jag skriver det låter det PMS om det. Men tar jag ju piller mot. Fast det är klart PMS, stress och energiläckage tillsammans kanske inga piller i världen  kan besegra ;)
Känner liksom att alla dagar är dom samma och att det bara är slit och släp. Fast så är det ju inte! Förra veckan var jag på en fantastisk fest, igår hade jag en underbar morgon med min man, idag har jag träffat min älskade syster och hennes familj, nästa vecka flyttar mamma till Arlöv, imorgon ska jag gå upp på stallet med killarna och titta på världens duktigaste voltigegäng och söta vikarie-Rebecka när hon har gymkhana.
(kolla programmet här)
Nä imorgon är en annan dag! Får ta tag i mig själv och försöka spara allt gott och kasta allt trist.
Får liksom inte nån styr på mitt liv. Ligger alltid efter med saker hemma. Plock, städ och tvätt . Det stressar mig.
Hur gör ni andra? Hur lägger ni ert vardagspussel?

fredag 10 september 2010

Härligt

Idag är dagen då det mesta känns bra!
Lämnade barnen vid skolbussen, som gick två timmar innan jag började jobba. När jag kom hem hade Jocke, som är ledig idag, kokt kaffe och te, tänt ljus och förberett en romantisk film som vi skulle se.
Det kändes så underbart att starta dagen så. Jag hade inte ens dåligt samvete för att inte göra "något vettigt". Jag menar hur ofta tar vi tillvara på tillfällena då det bara är VI?
Vi såg en film som heter "A letter to Juliet". Den var så otroligt bra. Tårarna och skratten avlöste varann.
Det och känslan av att se den uppkrupen i soffan med min man gjorde att dagen inte kunde startat bättre. Kändes onekligen lite konstigt att gå och jobba efter det. Ville helst dra ut på känslan och fortsätta med att gå ut och äta lunch och strosa på stan hand i hand.
Men verkligheten knackade på och det var bara till att ta sin breda akter och placera den på sadeln och cykla iväg :)
På jobb var barnen helt otroliga och satte på egen hand ihop en cirkusföreställning som dom visade upp för oss. Deras repetitionstid lät oss vuxna ta en kopp kaffe och Belindas otroliga snickersrutor och snacka ihop oss om saker vi inte hunnit tidigare. Föreställningen var så fin och glädjefull så fortsättningen på dagen blev också perfekt!
Fick gå lite tidigare så jag hann upp till resten av familjen på badet och se Kaspers simskola. Vi åt sedan mat på obs och njöt av det. Väl hemma blev det en lugn stund här vid datorn med en kopp kaffe.
Nu ska jag ta och gå och poppa lite popcorn och trycka upp ett glas vin och krypa upp i soffan med grabbarna och marsvinen och titta på Idol. (Marsvinen har också fått fredagsmys)
Hoppas att ni andra också får en underbar fredagskväll.

torsdag 9 september 2010

Jo men så att eeee

Jösses vad dagarna går! Pussla och fixa . Planera och organisera. Sova och vakna. 
Har inte ens haft igång min dator sen igår förmiddag och DET är ovanligt för att vara mig.
Nu var jag tvungen att starta den för att kolla in lite mejl och uträtta lite ärenden. Då kommer jag på att jag inte bloggat på ett par dagar. Men jag vet ju inte vad jag ska skriva om. tycker liksom att allt går sin gilla gång liksom.
Vad har jag då gjort de senaste dagarna?
#Varit på VC och konstaterat att jag är frisk som en nötkärna om än lite väl kraftig ;) (Fast nu kunde han med att klaga på att jag gått ner lite för fort SUCK)
#Varit på hab med Emil
#Hälsat på små söta kattungar
#Varit på föräldramöte och sprungit som en skottspole mellan klasserna.
Låter inte så mycket, men det känns.
Tycker jag gör inget annat än fixar; ringer samtal, fyller i blanketter, pratar och organiserar för och med killarna.
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alltid en massa måsten som inte kan vänta.
Saken blir ju inte bättre av att Jocke just för tillfället jobbar sinnessjukt mycket! Men det är i alla fall snart över. En vecka till så kan vi dela mer på bördorna.
Nu ska jag sova. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


måndag 6 september 2010

SKITBLOGG

Varför är det så svårt att få in bilderna??
När man sen väl laddat upp dom så lägger dom sig som dom vill och i en helt annan ordning än tänkt. SKIT!
Nåja nu ser det ut som det gör, var visst tom en bild som försvann på vägen. Här kommer iaf en länk på Leva Livets uppträde som vi framförde på festen
http://www.youtube.com/watch?v=9a1H-Rt_LbY

KIM OCH PATRIK 2010-09-04

Här kommer så äntligen lite bilder. Lägger upp lite av varje för det tar ju sån tid att lägga upp här på blogger.

Det var ett helt fantastiskt bröllop! En varm och vacker vigsel och en fest som var både rörande, vacker och otroligt rolig! Fantastisk mat och underbart folk. Så mycket kärlek i ett och samma rum. Ett mer omtyckt brudpar har jag aldrig skådat.

Så här såg vi ut innan vi begav oss iväg till kyrkanTack Herr och Fru Leijon för att jag fick vara med och dela denna dag med er!
Den otroligt vackra brudklänningen!!
Flott entré gjorde dom med hjälp av den Chicago-snubben ;)
Kim och Patrik anländer till festen

<>
SÅ var dom då Herr och Fru Leijon

Kim och Patrik lyssnar till en av tärnornas vackra solosång

Här är hela Leva Livet samlat!

söndag 5 september 2010

Bröllopsfoton

Jag vet att jag lovade foton idag.
Men alltså 12 timmars fest är uppenbarligen inget som denna 39 åring riktigt fixar. Det är segare än både kola och sirap i knoppen. Och jag som börjar jobba kl sex i morgon bitti. Kommer bilder imorgon. Jag looovar.