lördag 11 september 2010

Rätt bloggnamn!!

Petras berg och dalbana! Ja mer rätt än så blir det inte.
Igår var harmonin ett faktum. Allt kändes så mysigt och avkopplande. Vad gjorde lite skit i hörnen då?
INGET!
Idag är det jäklar i hoppet långt till den inre harmoni jag kände igår. Jag är något så sanslöst trött i kroppen OCH i knoppen. Inte trött som jag somnar snart trött utan mer urlakad. Idag kan en tallrik på fel sida diskbänken göra att jag tror energin ska ta slut. Hemmet ser ut som ett tromb-område. Jag har ätit en massa onyttigheter hela veckan. Tvätten svämmar över. Ungarna är alldeles för långt inne i min aura. Hmm nu när jag skriver det låter det PMS om det. Men tar jag ju piller mot. Fast det är klart PMS, stress och energiläckage tillsammans kanske inga piller i världen  kan besegra ;)
Känner liksom att alla dagar är dom samma och att det bara är slit och släp. Fast så är det ju inte! Förra veckan var jag på en fantastisk fest, igår hade jag en underbar morgon med min man, idag har jag träffat min älskade syster och hennes familj, nästa vecka flyttar mamma till Arlöv, imorgon ska jag gå upp på stallet med killarna och titta på världens duktigaste voltigegäng och söta vikarie-Rebecka när hon har gymkhana.
(kolla programmet här)
Nä imorgon är en annan dag! Får ta tag i mig själv och försöka spara allt gott och kasta allt trist.
Får liksom inte nån styr på mitt liv. Ligger alltid efter med saker hemma. Plock, städ och tvätt . Det stressar mig.
Hur gör ni andra? Hur lägger ni ert vardagspussel?

3 kommentarer:

Susanne sa...

Detta är vad som kallas livet...!
Ibland går det upp & ibland går det ner & ibland går det inte alls!
Jag hade en sån dag i dag: skitigt överallt, grus & hundhår, massor med tvätt, trött i kroppen. Men dagen passerade ändå & här sitter jag & lever! :)
Kram & hoppas att du har en bättre söndag!

Malin sa...

Säger bara en sak.. får jag lov att kopiera ditt inlägg och lägga i det i min blogg? För så lika e de... Förutom det där med volt... ngt...

Jag får inte heller ngn ordning och har nästan gett upp.

TUSEN TACK för receptet opch du kan tro att jag skrattade åt din kommentar!!

Puss, jag lovar att vi överlever!

patricia sa...

Tja Petra. Det låter tufft. Hur gör jag undrar många. Jojag sitter ALDRIG STILL.Är vaken sent ut på natten och går upp tidigt.
Det är enda sättet.
Så fort de finns tvätt för 1 maskin åker de in så jag slipper att det byggs högar, vilket självklart händer ändå. Sen försöker jag hålla orning på allt. Det bästa va när jag tog GROV städning och GROV utrensning av hela huset. Allt gicks igenom och det man ej använde eller ej vill ha det åkte UT. NU är Allt myckaety lättare och det blir inte lika mycket!!!!