lördag 5 mars 2011

Willkommen bienvenue welcome

Jag tror ta mig tusan att VÅREN är här!!!!!
Hoppas nu att inte Karman kommer och biter mig i rumpan!!
Men jösses vilken sol som strålar på oss. Ganska mysigt där det är lä...
Kaffe på terassen är intaget och en cykeltur i solen är avklarad.
Gissa vad jag hittade i trädgården

Påskliljor på väg att stoltsera med sin elegans 


Underbara underbara blomma

Dessa små söta droppar ger så mycket vårkänslor

fredag 4 mars 2011

Fredagsmys

Kladdkaka,en latte till mig och pucko till grabbarna.
Vi är Lets Dance redo!!!!!
Trevlig kväll på er alla!!

onsdag 2 mars 2011

Näpp, vill INTE!!!!

Onsdag= jobbfritt!!
Från jobbet på förskolan ja. Men hemma väntar allt som lagts på hög sen förra onsdagen. Alla viktiga samtal och alla ärenden. Och det var många denna gången , det var ju sportlov förra onsdagen och då njöt jag av barnen bara. 

Denna onsdagen har med milda ord varit en hemsk skit-onsdag. Massor av trista saker att diskutera. Tråkiga saker på skolan på morgonen, trist samtal från Emil mitt på dagen. Jobbiga beslut skulle tas. Tänka igenom fort och ringa runt! 
Fick hem en sanslöst labil unge i dag. Har blivit filmmys hela eftermiddagen. Ett långbad fick grabben att må gott . Nu sussar dom båda och vi hoppas på en bra dag i morgon. Men i morgon kommer kanske ett besked som känns rätt men ändå kommer att bli så jobbigt! Tillbaka på ruta ett!!

Däremot ska jag skratta tillsammans med mina söta underbara Leva Livet tjejer i morgon. Vi ska på La couronne på Stand-up. Vi garvar åt Ann Westin, Lena Frisk, Elin Nordén denna gången. 
Härligt med ett avbrott där det faktiskt inte kommer att fungera med något annat än skratt!!!

Hejhej nu ska jag skaka av mig onsdagen och försöka mig på en bättre torsdag

tisdag 1 mars 2011

Vem är du, vem är jag dadadadadadadaaaaa

Rubriken ska läsas med en finlandsbrytning a la Arja Saijonmaa

Jag är så nyfiken på er alla! Jag har inte så särskilt många följare varken på google eller på bloglovin´. Men desstu fler som ändå läser min blogg dagligen. 
Vem är ni? De hade varit så kul att få en liten rad av er. Jag är ju SÅ nyfiken. 
Såklart att man inte måste kommentera men det hade varit kul.
Vill ni följa och få ett mejl hem när jag gjort ett nytt inlägg så klickar ni antingen på knappen högst upp till höger där det står bloglovin och följer instruktionerna som ni kommer till då. Vill ni följa med ert googlekonto så klickar ni på följ under bloglovinknappen ;) Lätt som en lätt. 
 Kram på er alla!

söndag 27 februari 2011

Tja ska vi eller ska vi inte eller.....

Nu är allt kalasande slut här för ett tag framöver! Jag, Kasper och Emil har fyllt färdigt för i år. Joakim fyller i maj så nu har vi en välförtjänt paus i festandet :)
Igår var det Emil som firades av familjen. Han önskade sig pengar, pengar och pengar. Det fick han!! Han var så nöjd för nu kan han äntligen köpa den där stora och, enligt mig svindyra, LEGO-grejen. Han var så lycklig!!!
Han tittade ut ur rummet när det var mat , tårta och gottebord. Annars var han på sitt rum med en film igång. Den enda som hade tillträde var hans högt älskade kusin Eliot!
Känns lite konstigt att han inte minglar med alla när det är HANS dag. Men å andra sidan så har han hittat sitt sätt att hantera "massorna" och det får alla liksom ta! Det tror jag att alla gör också. Och om dom inte gör det så.........tja då får det vara vilket som........Det är Emils dag och han mår bäst så här.

Jag har ta mig tusan sett en HEL melodifestival, hunnit surfa runt, borsta tänderna och somna utan avbrott!! Dessutom vaknade jag idag klockan nio!!!!!!!! Ingen som vrålade på MAMMA!!!!!!!!!! och ingen som är så hungrig så dom håller på att döööööööö innan f*n själv har fått skorna på sig!
Varför?? Har dom äntligen kommit på att morgnar är till för att sovas på????

NIXPIX, dom åkte båda två hem med sin moster och sina kusiner efter kalaset i går. 
Här var så tyst och skönt!  Får man säga så? Ja tyck vad ni vill men jag har ta mig tusan njutit. Och njuter fortfarande. För nu ska jag göra mig en andra latte och sätta mig och titta på nyhetsmorgon(har nog inte sett det programmet på ett par år).
Konstig känsla det där. Att vara helt avkopplad och faktiskt njuta av tystnaden och lugnet och av att ungarna inte är här. Har inte ens dåligt samvete. Men när Emil är på kortis går vi sönder allihop här hemma.  Kan inte koppla av och saknar något fruktansvärt. 
Kan vara för att jag vet att han avgudar sina kusiner och njuter hela tiden. (han har inte ringt en enda gång) Dessutom är dom tillsammans båda två så det är liksom inte en som är utanför. 
Ska ring min LLS:are på onsdag och prata för konceptet med kortis kanske inte var vår grej iaf. Men vi har inte bestämt oss, måste prata lite med handläggaren. 
Känns bara underligt och inte alls bra när Emil redan förra veckan började prata om kortis och att han hellre ville vara hemma än där . När Kasper sen hörde att vi pratade om kortis så kom han till oss i köket och sa att han inte gillar när Emil är borta. Jag saknar honom redan när han åkt för jag vet att han inte kommer hem på länge:( Så sa det lilla livet. Kanske detta inte är en metod för oss. Känns alldeles för onaturligt kanske, kanske bättre med en ledsagare några dagar per månad som kan hitta på kul saker med honom medan vi slappar men vet att han kommer snart igen. Usch ja , detta får jag fundera mer på. Svårt det där. Olika saker fungerar ju olika bra hos olika familjer. Huvudsaken är väl att man hittar något som fungerar  och känns bra för just DEN familjen. 
Ni som vet. Finns det möjlighet att ha en familj som har honom en helg då och då? Som en stödfamilj? En familj man själv känner? 
Vet inte om det är en bra lösning det heller för då är han också borta länge.......
Men bra att veta och ha med som alternativ när vi funderar. 

Nä nu var det latte och nyhetsmorgon. Sen vårdbidragsansökan. När den är klar plockar jag upp mamma och kör till syrran och hämtar hem  min bebisar.