lördag 24 juli 2010

Vatten i fötterna och vågor i håret

Jag har så ont! Mina fötter värker och framförallt vänster foten som jag opererade för ett år sedan. Det började med att det gjorde så in i bombens ont i lilltån(som var den jag op). Gjorde som farbror doktorn sa och smörjde och smörjde och smörjde med Voltaren. Sen började svullnaden.
Nu är jag så svullen att det gör ont i perioder under dagarna.  I skrivande stund så når faktiskt inte tårna ner i golvet för jag är så "rund under fötterna". Tom fingrarna domnar bara jag håller i styret när jag cyklar till jobb. För er som känner mig så vet ni att jag har ca 40 sekunders cykelväg till jobb. 
Så på måndag blir det till att uppsöka läkare, så här kan jag ju inte ha det.
Vågorna i håret då? Jo dom kom ju som ett brev på posten , eller som ett e-mail i inboxen, när jag kom till Degeberga. Det ösregnade nämligen ganska rejält där!
Så nu vet ni det, så det så!
Så lite naaw, åååååhhhhh och stackars  dig i kommentarboxen hade varit fint
Nu foten i högläge och en stunds surf. På nätet för vatten har jag fått nog av idag

Utflykt till forsakar i ösregnet
Brrrrr! Inga regnkläder här inte.

fredag 23 juli 2010

Rött, brunt och guldkant!

Så var det då äntligen SEMESTER!! Jag bara njuter och njuter och njuter!
Jag gick faktiskt på semester två dagar innan jag skulle.
Joakim och Petra övertalade mig till slut. Jag var så trött så trött. När både kompis och man säger att nu är du himla nära den där väggen igen , då gäller det att lyssna. (Det gjorde jag inte förra gången och då tog det 7 månader för mig att återhämta mig). Så när det då visar sig att det faktiskt inte blev så många barn på jobb så ringde jag i onsdagskväll runt till min kolleger och kollade om jag kunde ta ledigt torsd-fred också! Det gick!!!
Så nu har jag myssemester a la Petra. Det innebär att jag första dagen styrde upp vad jag behöver ha hemma och hur dagarna i stort ska se ut. Sen iväg och shoppa. Bästa sättet för mig att koppla av är att ha stryt upp rutiner för semestern. Flum blir jag så stressad av. Men nu är det gjort så nu slappas det.
Både igår och idag har det varit mest rött. Rött som i vinbär. Jag har kokt kräm och saft i massor. Idag gjorde jag och Matilda choklad- och vinbärsmuffins (brunt) som ska med på morgondagens utflykt.
Vad det gäller guldkanten så är det guldkanten på tillvaron jag syftar på. Rutiner och fixelifix i all ära, men guldkanten är trots allt de där sköna pauserna som det finns tid till. Kaffe på trappan, ett spel med barnen, ett kvällsdopp, en glass i kiosken eller bara en stund på terassen med datorn i knät.
Så skönt!
Nu tror jag nog att bloggeriet mest kommer att bestå i en massa bilder med korta texter från min Iphone. Så ni också får vara med på ett hörn......
Puss och kram alla läsare

torsdag 22 juli 2010

Myskväll på granebacken.