lördag 23 oktober 2010

Nämen Bloglovin vettja´

Ja jag vet att jag är tjatig, men bloglovin är ju så himla bra! Ett klick och man får epost hem vid uppdateringar på bloggen man gillar och vill följa! Jag bloglovin:ar alla bloggar jag gillar så missar jag inget!
Så tycker ni nu att min blogg är något att följa så klicka på knappen högst upp i högra hörnet och vips så lämnar jag er aldrig ifred mer ; ) Några är det ju som gillar det jag skriver för med min nya besöksräknare så ser jag ju att det är en hel del unika läsare på en halv lördag!

Nu en fråga till er mer bloggluttrade än jag. När jag har kommenterat någons inlägg så skulle jag så gärna vilja få reda på om någon mer kommenterat det inlägget eller om någon läsare eller bloggaren själv har skrivit nåt som svar på min kommentar. Hur gör jag det? Går det?

Ha en underbar lördag alla gullefjun där ute!

fredag 22 oktober 2010

Läskigt eller?

Ja vad säger ni om "den nye lasermannen" ?
Vill han kopiera, kör han ett eget race, högerextrem, 3:e generationsinvandrare, "bara störd", jäkligt smart eller vad tror ni? Gissningarna är många men ingen vet såklart!
Obehagligt är det iaf tycker jag.
En väninna till mig har bett sin son stanna hemma i helgen, en annan har ställt in en träff i Malmö, själv gillar jag inte att Jocke och Emil ska "göra sta´n" i morgon.
Dom har visserligen inte det utseendet som han verkar gå på men man kan ju komma i vägen.
Som sagt frågorna är många, liksom antalet drabbade.
Usch hoppas att han åker fast snart. Det gör han nog , verkar som om han ökar tempot och därmed risken.....eller?

torsdag 21 oktober 2010

Älskar detta!

Vilka är de små glädjeämnena?
Om man varje dag skulle ta och se till att hitta små men glädjande saker. Jag har så lätt att fokusera på det som får mig att må kass.
Sen i går kväll:
 • Liten men rensande biltur med mannen
 • Lugnet framför TV:n, bara jag och Jocke
 • Snön som föll igår (älskar vinter och jul)
 • Nä se det snöar sången med syrran
 • Sova nära maken, hand i hand
 • Väckt glada barn
 • Lämnat glada barn på bussen
 • Gått igenom mina små anteckningsblock
 • Susannes blogg om blommande vårlökar, för det var så vackert
 • Tittar just nu ut på en klarblå himmel, kall och hög luft är ljuvligt
 • Nu iväg och handla frukt till ett vackert fruktfat som vi ska ha när vi firar en liten 4-åring på jobb
Se så mycket underbart på kort tid!

onsdag 20 oktober 2010

SNÖ!!!!!

Japp det snöar i södra delar av Skåne!!!!
Jag vannn dessutom i år!!!!!
Min syster och jag har sedan vi var små tävlat om vem som först sjunger "Nä se det snöar" när första snön kommer!!!!
JAG VANN!!!!!!! Ska ladda upp bildbevis. Inget vidare bra men dock!!

måndag 18 oktober 2010

Som ett fult ord.......

Måste sluta svära. Mina barn svär som borstbindare i var och varannan mening. Himlars trist. Det låter så illa. Dom låter som mig. Så nu ska jag vara en redig förälder och sluta svära!!
Hur genomtänkt min plan nu var vet i f.... sjutton. Jag satte upp en lapp på kylen och sa åt barnen att dra ett streck varje gång jag svär och när höstlovet är slut så får dom en krona för vart streck. Jepp och gissa om dom triggade mig hela morgonen. Dom VILL ju såklart att jag ska svära så dom blir täta.
Mina pussgurkor som jag saknat så i helgen. Jag har varit i en stuga med väninnor hela helgen och bara slappat. Ljuvligt men konstigt. Jag som ska en vecka till Kroatien nästa år utan dom. Nåja övning ger färdighet eller??
Nu är min rast slut och jag ska in och sätta upp en svärlapp till mina kolleger och säga åt dom att dom får fika för pengarna till jul. Tror nog att det kanske inte blir mer än ett mariekex var eftersom jobbet mitt är sådant att man bara inte svär...... Men det kan vara intressant att se hur det VERKLIGEN ligger till på den fronten. Nu ska jag bara komma på ett bra ord att använda när ett kraftord behövs. Som en jag känner säger när hon tex slår sig. - Aj som ett fult ord. Hihihihihi