måndag 18 oktober 2010

Som ett fult ord.......

Måste sluta svära. Mina barn svär som borstbindare i var och varannan mening. Himlars trist. Det låter så illa. Dom låter som mig. Så nu ska jag vara en redig förälder och sluta svära!!
Hur genomtänkt min plan nu var vet i f.... sjutton. Jag satte upp en lapp på kylen och sa åt barnen att dra ett streck varje gång jag svär och när höstlovet är slut så får dom en krona för vart streck. Jepp och gissa om dom triggade mig hela morgonen. Dom VILL ju såklart att jag ska svära så dom blir täta.
Mina pussgurkor som jag saknat så i helgen. Jag har varit i en stuga med väninnor hela helgen och bara slappat. Ljuvligt men konstigt. Jag som ska en vecka till Kroatien nästa år utan dom. Nåja övning ger färdighet eller??
Nu är min rast slut och jag ska in och sätta upp en svärlapp till mina kolleger och säga åt dom att dom får fika för pengarna till jul. Tror nog att det kanske inte blir mer än ett mariekex var eftersom jobbet mitt är sådant att man bara inte svär...... Men det kan vara intressant att se hur det VERKLIGEN ligger till på den fronten. Nu ska jag bara komma på ett bra ord att använda när ett kraftord behövs. Som en jag känner säger när hon tex slår sig. - Aj som ett fult ord. Hihihihihi

1 kommentar:

Therese sa...

Och ibland när det gör riktigt ont så kan man säga "aj som ett fult jävla ord" ;)