onsdag 11 augusti 2010

Nä nu jäklar...

....har nåt märkligt hänt!
Jag Petra Azizov, med en uppväxt bland max två balkonglådor, har nu kommit på att det minsann ska kunna gå att klara mycket på egen mark. Jag har bestämt mig för att testa att ta hand om mina"grödor" och sätta nya! Har suttit lite på nätet idag och letat kunskap om saker jag vill så nästa år och om sånt jag måste veta inför hösten om det vi har!
Så nu är den inköpt, min egen lilla trädgårdsbok som ska handla om VÅR trädgård och det vi har. I den ska jag skriva upp sånt jag lär mig och goda råd jag får till mig!
Kan ni förstå var detta kommer ifrån? Jag bara sprudlar och vill liksom bara komma igång med min bok!!
Tänk så förbered jag kan vara till nästa säsong om jag samlar på mig kunskap hela vintern.
Tror det beror på att vi pratat om vilka möjligheter man har till att kunna så och sätta för eget bruk om man bor på landet! Snick-snack tänkte jag häromdagen. Så stor tomt som vi har så kan vi minsann klara det här i förorten ockå ;)
GO Petra GO Petra GO Petra (händerna ska föras i cirklar utifrån din kropp när du läser detta)

tisdag 10 augusti 2010

VERNISSAGE

Våra älskade ungar har en sån otrolig fantasi. Emil hittade i morse en hög med bilder och teckningar som han hade tänkt sätta upp på väggen i sitt nya rum , men liksom inte blivit färdig till det.

När han satt där och tittade så kom han på att han nog i eftermiddag skulle ha en vernissage!!
Så det var att skicka runt sms till ett gäng som han tyckte var lämpliga att delta. Några kunde mu tyvärr inte med så kort varsel. men mormor, farmor och Petra kom i alla fall.

Nu blev det lite att stå i! Skyltar tillverkades och cider och salta pinnar köptes och sen var det dags att sätta upp alla bilder i trädgården (för vernissagen skulle vara ute).

Han hade så roligt eftersom gästerna kom vid olika tider så fick han prata om sina alster flera gånger om. Och är det något han gillar så är det att prata!!
Efter visningen så kom mormor på att han kunde ju sälja sina alster. Så sagt och gjort. Han prissatte och sålde så det stod härligan till. På några blev det tom budgivning.
Här kommer kvällen i bilder:

SÅ såg det ut på ytterdörren


 

Självklart bjöds det på mingelcider & pinnar

Petra bjuds på tilltugg
Mormor får en genomgång om Minotaurus
Här handlar det om Bakugan
Petra får höra om de goda och onda i Gormiti
Kasper halkar ju också medoch visar att han en sån som finns på postern

Kasper visar vart han begravt en liten fågel som i hittade

Konstnären har här ritat en Mario-tvätt-nånting.... får farmor höra

Det är många alster att prata om.

KÄRLEK TILL MINA PÅGAR