torsdag 28 oktober 2010

Vulkanutbrott

Kändes som, om lava bubblade i huvudet idag! Och bara ville ut . Tryckte på som attan i pannskalet........ Men eftersom jag inga sprickor har så fick det trycka på tills det blev lite lugnare. DET TOG TID!
En lätt intensiv dag på jobbet hjälpte ju inte till. Efter klockan ett idag var jag den enda ordinarie personalen på två avdelningar. Men som tur är så har vi fått in kanonvikarier. STORT TACK till Rebecka,Pontus och Alexandra idag. Vilka klippor ni är!

När jag kom hem var det till att ge sig iväg på bio med maken. Han undrade om jag verkligen orkade, men jag såg bara fram emot avkopplingen.
När vi kom till Royal så var det så grymt mycket folk så vi blev trötta bara av att se dom.
Vi gjorde en helomvändning och tog en runda på stan i lite affärer och in på ett café innan vi körde hem.
Det var tusen år sen sist vi gjorde nåt "så onödigt" alldeles ensamma. Inte precis så att man skaffar barnvakt för en tur på stan. Men nu när vi ändå hade en.......................................
Tack älskling för den mysiga kvällen.
Tack mamma & Bengt för att ni ställde upp igen.
Det värmer att det i kaos alltid finns goa människor som stöttar.
Imorgon är en annan dag. Som inleder en lätt intensiv men rolig helg!
Puss och kram på er alla.

onsdag 27 oktober 2010

Jag klarade det!!

Jag har på sonens beställning klarat att virka en NINJA. Jaja den kunde kanske vara lite snyggare, men för att vara första är det väl okej??
Lägg märke till kaststjärnan * stolt*
Nästa projekt ät visst en virkad vampyr. Passande nu till halloween!

Kram på er alla!

Nytta med nöjeIdag stannade vi hemma alla tre. ( jag och grabbarna alltså). Kände att vi kört på i motvind ett tag och behövde samla krafter. Dessutom känner JAG mig krasslig. Har ont i halsen och upp i öronen. Inte ens en tur till IKEA och deras köttbullemeny hjälpte mig att må bättre. Men som en kollega sa. Sjukdomar skall bekämpas!! Bara att köra på så släpper det snart. Barnen behövde definitivt denna dag också. Vi har pratat igenom en del som dom har haft det tufft med och dom har hjälpt till med att komma på lösningar. Så nu är det bara upp till mig att ta med detta till deras skola och hoppas att dom kan hjälpa till så det känns bättre för mina godisar. Imorgon går dom igen och jag har fridag. Den ska startas med en halvtimmes solning. Ska bli så skönt. 

söndag 24 oktober 2010

Vad har du gjort för bröstcancerfonden?

Den frågan fick jag när jag läste Malins blogg. Det är precis som hon säger, ett litet bidrag gör oftast inget stort hål i plånboken. Vi måste alla hjälpas åt i kampen mot denna hemska sjukdom.Här är adress och nummer till tjejen som gjort änglarna
Min man ska ganska snart åka till bulgarien och hälsa på sin familj därnere. Vi funderade ett tag på vad han skulle kunna ta med som present till alla därnere. Igår var han på stan och fick syn på de mest underbara rosa änglar som såldes till förmån för bröstcancerfonden. Så tolv sådana gick han in och köpte ! Fin gåva både visuellt och moraliskt. Vet inte hur upplysta dom är om bröstcancer i på landsbygden i Bulgarien, men nu kommer dom iaf att dels få ett vackert smycke och dels få reda på lite om arbetet som pågår här hemma i Sverige.
Naturligtvis har vi också köpt några rosa band, dels till oss själva och dels för att ge bort. Finns så många små och fina saker som inte kostar så mycket men som GER så mycket. Ta med ist för en blomma när du ska bort kanske.
 
Känner man att man vill bidra men ännu inte gjort det så varför inte bara gå in på http://www.brostcancerfonden.se/ där finns massor av alternativ. Eller ännu enklare: