söndag 24 oktober 2010

Vad har du gjort för bröstcancerfonden?

Den frågan fick jag när jag läste Malins blogg. Det är precis som hon säger, ett litet bidrag gör oftast inget stort hål i plånboken. Vi måste alla hjälpas åt i kampen mot denna hemska sjukdom.Här är adress och nummer till tjejen som gjort änglarna
Min man ska ganska snart åka till bulgarien och hälsa på sin familj därnere. Vi funderade ett tag på vad han skulle kunna ta med som present till alla därnere. Igår var han på stan och fick syn på de mest underbara rosa änglar som såldes till förmån för bröstcancerfonden. Så tolv sådana gick han in och köpte ! Fin gåva både visuellt och moraliskt. Vet inte hur upplysta dom är om bröstcancer i på landsbygden i Bulgarien, men nu kommer dom iaf att dels få ett vackert smycke och dels få reda på lite om arbetet som pågår här hemma i Sverige.
Naturligtvis har vi också köpt några rosa band, dels till oss själva och dels för att ge bort. Finns så många små och fina saker som inte kostar så mycket men som GER så mycket. Ta med ist för en blomma när du ska bort kanske.
 
Känner man att man vill bidra men ännu inte gjort det så varför inte bara gå in på http://www.brostcancerfonden.se/ där finns massor av alternativ. Eller ännu enklare:

7 kommentarer:

Malin sa...

FINT!!! Det är det lilla som räknas och de hjärtliga sakerna!
Var det hans eget initiativ med änglarna? Kloka karl!

Susanne sa...

De var ju jättefina!
Vilket bra val av honom att välja en present som även gör nytta!
Kram

Pia sa...

vilka söta änglar!! Tack för att du tittade in hos mig och tog dig tid att skriva lite. Den där stickade ninjan lät spännande... har inte provat att sticka, jag virkar ju bara, men det kanske man skulle prova det också. :-)

Malin sa...

I like him....

Pia sa...

hihi... var har du fått mönstret på ninjan ifrån? Det lät häftigt! Skulle jag vilja ha...
Förvirrade är väl alla mer eller mindre! ;-) Ha en trevlig dag!

Daniel sa...

Så omtänksamt av honom!!!

Sissan sa...

Underbart fina änglar...
Jag stöttar oxå rosa bandet...
Tack för ditt besök o din kommentar på min blogg....