lördag 9 oktober 2010

På väg???

Jag vet en som definitivt är på väg! Min kära make har nu bokat biljetten till Bulgarien. Biljetten ner till familjen. Han har nu sedan ett tag tillbaka haft kontakt med en del av sina släktingar där nere och varit sugen på att åka ner till dom. NU, nu har han bestämt sig. En kort fyra dagars resa ner till byn blir det för hans del. Han kände att han denna första gången (på 20 år) ville åka själv och känna av läget så åker vi tillsammans allihop till våren kanske. Men spännande är det och lyckliga är dom nere i Bulgarien!!

Sen är det ju jag . Är jag på väg denna gången? Har ju varit på väg så många gånger! Men om ett knappt år ska jag på semester till varmare breddgrader med Leva Livet-tjejerna och jag vill ju så gärna ligga känna mig stolt och nöjd när jag ligger där på solstolen i ursnygg bikini och dricker paraplydrinkar.

I ett par dar har det iaf gott bra med maten och idag köpte jag Wii Active och har nyss (en lördagkväll) kört ett första pass i ett 30 dagars challange. Svettigt som attan och kul var det! Efter mig körde ungarna var sitt pass ...... Kondens på rutorna blev resultatet av den intensiteten .FNISS

fredag 8 oktober 2010

Allas lika värde??

Sitter här med tröttheten hängande över mig! Klickar in mig på aftonbladet och får se denna artiklen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7926139.ab

Blir så himla ledsen och sur! Ja han har en medfödd hörselskada. Men allt annat i den lilla människan är precis som hos alla oss andra. Är inte det värt att försäkra?! Nä fy tusan för såna försäkringbolag. I detta fallet TRYGG hansa.
Vad är nästa steg? Vart drar man gränsen? När är man inte värd att försäkras. Vilka kriterier ska inte finnas med för att man ska vara värdefull?

Jag vet att det finns klausuler där det står att man inte får ut något på försäkringen för medfödda skador. Okej! Fine! Men resten av kroppen då??

Nä upp till kamp för Jonathan och alla andra pluttisar som inte är tillräckligt värdefulla :(

Jonathan, för mig är du i alla fall guld värd. Men det vet du!  ;)

torsdag 7 oktober 2010

WOW rekord!!!

Två kvällar på rad har jag inte haft igång datorn. Känns både konstigt och skönt på samma gång. Idag gick jag runt i huset under kvällen och blev nästintill irriterad för att alla andra satt vid datorn och det inte var någon över till mig!! Hade inga speciella måsten heller.....så vad skulle jag göra??
Jag började gå runt med min kaffemugg i handen och prata med alla här hemma, gosade med marsvinen, lät fåglarna träffa varnn för första gången och gjorde ett stort och smarrigt frukfat till familjen.. Kort och gott : Jag bara flummade och det var så himla skönt! Känner mig totalt avslappnad nu när jag sitter här. Måste bara in och rädda mina grödor på FV, svara på alla mejl, kolla allas statusar på FB (för det MÅSTE man väl?) och blogga lite. För om jag inte gör allt det så stannar världen va? Min värld stannar skulle jag tro iaf!!
Nä dags att avverka datamåstena och sova gott för imorgon är det fredag.
Fredag, fredag, fredag WIIIIIIII

söndag 3 oktober 2010

Snart, snart, snart!!!

Idag är det massor av snart-känsla!

  • Om två månader (SNART) är vi inne i julmånaden och första ljuset e tänt. Förutom det (för mig iaf)självklara med att december är den i särklass mysigaste månaden på året så är det ju också månaden då morgontjafset läggs på hyllan. Inga sura barn som väckas och tjatas på. Dom stutsar nämligen upp för att öppna dagens lucka! Sen far dom iväg till skolan för att öppna lucka där och stå i med allt vad december innebär på SSKS!! UNDERBART
  • På tisdag (SNARARE) börjar mitt nya schema på jobb som jag tackar alla mina kollger för att dom gått med på. Jag kommer att ha en fridag i veckan!! DÅ ska jag göra alla mina måsten i lugn och ro. Lägga alla habiliteringsgrejer, skolgrejer, samtal och studiebesök m.m. denna dagen så jag kan ha huvudet PÅ jobb när jag är där och huvudet hemma när jag är där. Nytt grepp för att se till så jag inte går i väggen igen.
  • Imorgon (SNARAST) flyttar lilla Selma in! Vår nya lilla undulatbebis. Så har vi två av allt: Två vuxna, två barn, två katter, två marsvin och två fåglar. Ja vi har ju EN tonåring också.......hmmmmm NEJ, jag skaffar inte en tonåring till, jag gör det bara inte! Jag räknar med att Fanny kommer hit och bor lite ibland så har vi två sånadäringa tonåringar som bor här ibland också!
  • Om några minuter (SNARELISNABBAST) ska jag slänga rumpan i ejderdunen LÄS: soffan, har för ont i ryggen för sängen. Dessutom är den invaderad av små sömntutor
Just precis exakt NU är jag aptrött på bloggers kassa nya bilduppladdare som alsrig funkar