torsdag 7 oktober 2010

WOW rekord!!!

Två kvällar på rad har jag inte haft igång datorn. Känns både konstigt och skönt på samma gång. Idag gick jag runt i huset under kvällen och blev nästintill irriterad för att alla andra satt vid datorn och det inte var någon över till mig!! Hade inga speciella måsten heller.....så vad skulle jag göra??
Jag började gå runt med min kaffemugg i handen och prata med alla här hemma, gosade med marsvinen, lät fåglarna träffa varnn för första gången och gjorde ett stort och smarrigt frukfat till familjen.. Kort och gott : Jag bara flummade och det var så himla skönt! Känner mig totalt avslappnad nu när jag sitter här. Måste bara in och rädda mina grödor på FV, svara på alla mejl, kolla allas statusar på FB (för det MÅSTE man väl?) och blogga lite. För om jag inte gör allt det så stannar världen va? Min värld stannar skulle jag tro iaf!!
Nä dags att avverka datamåstena och sova gott för imorgon är det fredag.
Fredag, fredag, fredag WIIIIIIII

2 kommentarer:

Malin sa...

Egoist.. som inte tänker på vårt behov att se dig här!!!
Puss!

Skönt att du är tillbaka i rutan!

Malin sa...

Love u... du är en go underbar fantastisk kvinna... Du gav mig massa goa ord så nu får du massa tillbaka. Va nog bara det jag behövde, lite bekräftelse och kärlek *nöjd*