lördag 31 oktober 2015

Bond, muffins och toaletter

Har nyss kommit hem från en härlig biokväll med grabbarna. Vi har sett den nya Bond-filmen som faktiskt var riktigt bra!

Det var en proppfull salong med en härligt blandad publik. Det var alla åldrar, kön och etniciteter. Riktigt gott att se ett naturligt blandat Malmö!
Men det gulligaste av allt var ändå de söta damerna på raden bakom oss. 
När salongen fyllts och alla började glufsa i sig sin popcorn och sitt godis så kommer det en härlig kaffedoft bakom oss. Nyfiken som jag är så vänder jag mig om och där sitter dessa två uppklädda damer i 75-årsåldern med nylagt hår kvällen till ära. Dom har minsann inga popcorn. Dom har kaffetermos och kakburk med nybakade muffins.
Så himla mysigt. Kvällsfika till kvällfilmen såklart!! 
Det skandal också ha nästa gång :) 

Nästa roliga sak händer efter bion när grabbarna skulle gå på toa.
Ni som varit på SF på entré vet ju att toaletterna är utanför biografen. Dom, liksom resten av entré har blivit renoverade. Nu är det glasdörrar in till de två toalettrummen. Alla skyltar är borta. Alltså är det upp till var och en att gå in vart man vill. 
Ändå är det endast kvinnor på den högra toaletten och endast män på den vänstra. Precis så som det var när det var skyltat! Snacka om att vi är vanemänniskor ända in i märgen.....
Det blir trist för en nykomling som hamnar fel :) 

Malldesigndjungel

Ja ni får helt enkelt stå ut med hur bloggen ser ut!
När jag var som mest aktiv för några år sedan så var jag haj på designtjofräset men nu har jag lyckats glömma allt!
Jag har anpassat med det lilla jag kunde. Om någon av er vet hur man får bort en bakgrund ( min lilla rosa rosendröm) som man själv lagt till via html-kod så får ni hemskt gärna berätta det för mig innan jag blir tokig.

fredag 30 oktober 2015

Pumpa inspirerad av Mangle i FNAF.


Fixelitrixdag

Sovit länge och njutit av långkaffe. Nu är vi på BC och käkar lunch innan vi ska småshoppa och fixa lite inför kvällens besök! 

torsdag 29 oktober 2015

Mer grönt mindre kött

Ja nu är och förblir jag säkert köttälskare men tänker ändå att jag borde dra ner lite pä köttet och testa lite vegetariska rätter. 
Så nu ber jag er alla om era favoritrecept på vegetarisk mat. Så blir första målet en dag per vecka. 

Det var länge sedan......

Men bättre sent än aldrig..... Eller? 
När jag för väldans länge sedan var väldans aktiv som bloggare så lärde jag känna en massa människor runt om i Sverige. Vansinnigt kul! 
Vi har höstlov, jag och grabbarna! Alldeles ljuvligt att vara ledig. 
Just nu sitter jag härligt trött i kroppen efter en lång fackelvandring i bokskogen! Det var supermysigt!!