lördag 31 oktober 2015

Bond, muffins och toaletter

Har nyss kommit hem från en härlig biokväll med grabbarna. Vi har sett den nya Bond-filmen som faktiskt var riktigt bra!

Det var en proppfull salong med en härligt blandad publik. Det var alla åldrar, kön och etniciteter. Riktigt gott att se ett naturligt blandat Malmö!
Men det gulligaste av allt var ändå de söta damerna på raden bakom oss. 
När salongen fyllts och alla började glufsa i sig sin popcorn och sitt godis så kommer det en härlig kaffedoft bakom oss. Nyfiken som jag är så vänder jag mig om och där sitter dessa två uppklädda damer i 75-årsåldern med nylagt hår kvällen till ära. Dom har minsann inga popcorn. Dom har kaffetermos och kakburk med nybakade muffins.
Så himla mysigt. Kvällsfika till kvällfilmen såklart!! 
Det skandal också ha nästa gång :) 

Nästa roliga sak händer efter bion när grabbarna skulle gå på toa.
Ni som varit på SF på entré vet ju att toaletterna är utanför biografen. Dom, liksom resten av entré har blivit renoverade. Nu är det glasdörrar in till de två toalettrummen. Alla skyltar är borta. Alltså är det upp till var och en att gå in vart man vill. 
Ändå är det endast kvinnor på den högra toaletten och endast män på den vänstra. Precis så som det var när det var skyltat! Snacka om att vi är vanemänniskor ända in i märgen.....
Det blir trist för en nykomling som hamnar fel :) 

Inga kommentarer: