onsdag 9 juni 2010

Min onda fot, kassa mage, värdelösa tänder och onda rygg

Finns det???? Känns som om min kropp blir äldre fortare än den ska! Har för tusan strul från topp till tå! Men nu har jag börjat beta av det! Från att i påskas inte kunnat varken sitta, ligga eller stå för att jag hade en sliten disk i ryggen så kan jag nu iaf gå kortare promenader. Sovar dock fortfarande i soffan.... Den är hårdare än sängen. Har fortfarande inte kommit igång med träning igen. Får se om jag ger Alnarps sommargympa en chans. Jag är bara så rädd att smälla ryggen igen...... Men nåt måste hända för jag blir bara tjockare och tjockare.ör då återstår bara fot och tänder.
Tänderna håller jag på med. Har fått tandlossningsbakterier troligtvis även dom orsakade av stress. Det är därför som mina tänder flyttar sig så att jag fått mellanrum mellan en del av mina tänder. Men enligt tandläkare och tandhygienist så ska det nog gå att rädda alla tänderna. Men det blir jäklar inte gratis!!!! Så nu ränner jag till en tandhygienist på Spec. tandvården och får rensat långt ner i tandhalsarna. Blir som tur är bedövad så in i norden för hon är där man inte trodde man kunde vara.
Fot? Opererade den för ett år sedan för skräddartå (knuta vid lilltån). Den har gjort ont lite tilloch från sedan dess, men jag vet ju att det är lång läkningstid på just lilltå-op. Men nu har det börjat göra så ont så jag måste kleta på voltaren var sjätte timme. Det kan ju inte vara rätt. Svullnar upp ibland också! Så det blir väl till att ringa dom igen. VILL INTE!! Har inte tid, ork eller lust. Tänk om dom vill gör om operationen.....iiiiiiii så kul var den inte.
Hör som det låter ......från att i stort sett aldrig varit hos läkaren så har jag snart rätt att sätta en egen kaffemugg i personalrummet på mottagningen. Är det redan dags för kroppen att lägga av?
BLÄ!!!!
Vill inte vara en sån där sjukhusrännare.Ringer väl om foten nån dag, sen vägrar jag att få mer krämpor......

söndag 6 juni 2010

Så underbart!

Det har varit en så himla underbar helg! Vilket kanonsommarväder!
I lördags var vi på Tosselilla. Jockes jobb bjöd! Han är fortfarande inte riktigt kry så jag fick åka själv med barnen.. Men vi hade kanonmysigt och Jocke fick en hel dags vila, så det blev bra för alla!

Idag är det ju nationaldagen och som vanligt så firas det med LevaLivetkampen! Tack tjejer för ännu en underbar kväll!Gå in på denna länken för att få se alla störtsköna stilar!http://www.facebook.com/album.php?aid=172216&id=657574439
 Ja jäklar vad det kämpades....eller....??? Härligt hade vi iaf. Åt god grillemat och bara hade en underbar 6 juni! Fast tjejer vi glömde nationalsången. Nog för nyktra, det var ju trots allt söndag!

Imorgon blir det jobb för mig och sista måndagen i skolan för barnen (innan sommarlovet). Efter jobb ska det uträttas ärenden. Hämta barnen, bibblan i Hjärup, avslutningskläder på OBS, gräva Humle hos Anette :), plantera humle hemma. Som om inte det räckte så ska jag bowla med jobb på kvällen. Serut att bli en härlig måndag! Hoppas på fint väder igen, men det är inget som SMHI kan lova tyvärr.....