onsdag 9 juni 2010

Min onda fot, kassa mage, värdelösa tänder och onda rygg

Finns det???? Känns som om min kropp blir äldre fortare än den ska! Har för tusan strul från topp till tå! Men nu har jag börjat beta av det! Från att i påskas inte kunnat varken sitta, ligga eller stå för att jag hade en sliten disk i ryggen så kan jag nu iaf gå kortare promenader. Sovar dock fortfarande i soffan.... Den är hårdare än sängen. Har fortfarande inte kommit igång med träning igen. Får se om jag ger Alnarps sommargympa en chans. Jag är bara så rädd att smälla ryggen igen...... Men nåt måste hända för jag blir bara tjockare och tjockare.ör då återstår bara fot och tänder.
Tänderna håller jag på med. Har fått tandlossningsbakterier troligtvis även dom orsakade av stress. Det är därför som mina tänder flyttar sig så att jag fått mellanrum mellan en del av mina tänder. Men enligt tandläkare och tandhygienist så ska det nog gå att rädda alla tänderna. Men det blir jäklar inte gratis!!!! Så nu ränner jag till en tandhygienist på Spec. tandvården och får rensat långt ner i tandhalsarna. Blir som tur är bedövad så in i norden för hon är där man inte trodde man kunde vara.
Fot? Opererade den för ett år sedan för skräddartå (knuta vid lilltån). Den har gjort ont lite tilloch från sedan dess, men jag vet ju att det är lång läkningstid på just lilltå-op. Men nu har det börjat göra så ont så jag måste kleta på voltaren var sjätte timme. Det kan ju inte vara rätt. Svullnar upp ibland också! Så det blir väl till att ringa dom igen. VILL INTE!! Har inte tid, ork eller lust. Tänk om dom vill gör om operationen.....iiiiiiii så kul var den inte.
Hör som det låter ......från att i stort sett aldrig varit hos läkaren så har jag snart rätt att sätta en egen kaffemugg i personalrummet på mottagningen. Är det redan dags för kroppen att lägga av?
BLÄ!!!!
Vill inte vara en sån där sjukhusrännare.Ringer väl om foten nån dag, sen vägrar jag att få mer krämpor......

2 kommentarer:

Patricia sa...

Måste bara säga en viktig sak. Jag lever med Patrik som har kroniska problem och en sak vet jag. Han får INTE bara ligga stiloch ta det lungt. Han ska ut och gå dagligen. Inte ligga eller sitta förlänge utan det kan räka med att du bara går runt i huset eller trädgården.
Trappor är inget at rekomendera.
Börja med att bara gå runt lekplatsen och ta vaddu orkar varje dag. Håll kosten. Frukt och grönt. Det tar ett tag men sen kommer du märka skillnad. Du kommer ha ont men jag vet hur du kan ha det om du inte görså. Tromig jag tar inte bara hand om barnen i vårt hus. Patrik är det största barnet som är svårast att aktivera.
Hoppas att du blir bättre snart. Kram

Anonym sa...

Aj, aj, AJ!!! Inte roligt alls, det är skumt hur snabbt det går utför när man är 28+moms...
Då är det VIKTIGT, jag menar: V*I*K*T*I*G*T att INTE förlora humöret, och gott humör och en härlig humor har du ju i alla fall, det vet jag!!! För vet du vad jag hittade i dag? Jo, ett kort som gjorde mig JÄTTEGLAD och full i skratt, det såg PRECIS ut som jag (tja, om man tar bort ett hundratal kilon, typ...)Hehe.
Efter en jobbig natt med mycket "snurr" i skallen så var det PRECIS vad jag behövde!!!
Tack snälla du som ORKAR vara så snäll och rar när du inte mår bra.
JÄTTESTOR bamsig kram från Marit.