söndag 13 juni 2010

Tanten protesterar, tanten ha fått nog!

Ja nu får det vara slut på gnället! Usch vilket väder och usch när skaaaa det bli sommar och herregud vad det är kallt och stackars alla barn som har lov! NOCK!!! Jag tänker vägra att säga den meningen nåt mer nu!
Det är skitväder och det är kallt men nu struntar vi i det och njuter av det vi har istället. Istället för att lägga pengar på picknickkorgar och Tosselilla så köper vi lite nya spel och bakar lite mysfika och njuter av varandra! Det är så svårt att tänka så och tänka om, men vad blir det för sommar om man har fokus på det dåliga? Nä vänner, vi protesterar! Inget gnäll så ska nog vädergudarna få se att oss slår dom inte ner så lätt!

Igår trotsade vi höstvädret och hade den trädgårdsfixardag som vi bestämt med Petra Soch Vincent som kom hit och var till STOR hjälp. Jag körde till Carnexoch köpte supergoda grillspett för grillas skulle det!
Och vad hände? Jo vädergudarna insåg att shit dom biter inget på så vi ger väl dom sol dådå, fast dom ska ha ett par droppar regn varje timme. Lite närmare en seger!!! Vi tom satte upp poolen. Ni vet, barn badar i alla lägen!

Stort tack till min familj och till Petra och Vincent för en supertrevlig dag som vi avslutade inomhus med ett roligt och knasigt parti av Drakologispelet!!

Lite bilder från gårdagen som jag lånat av Petra S . Ja inte gårdagen då utan bilderna!

Vincent kämpar med gräsklippningen

Jag lååångt in i häcken för grovrensningGoda goda grillspett
Sallad till stor del från egna trädgårdslandet


Frasse håller koll högst upp på stegen

Lite gott vin till maten var vi värda. Eller tja så gott var det faktiskt inte

Inga kommentarer: