söndag 3 oktober 2010

Snart, snart, snart!!!

Idag är det massor av snart-känsla!

  • Om två månader (SNART) är vi inne i julmånaden och första ljuset e tänt. Förutom det (för mig iaf)självklara med att december är den i särklass mysigaste månaden på året så är det ju också månaden då morgontjafset läggs på hyllan. Inga sura barn som väckas och tjatas på. Dom stutsar nämligen upp för att öppna dagens lucka! Sen far dom iväg till skolan för att öppna lucka där och stå i med allt vad december innebär på SSKS!! UNDERBART
  • På tisdag (SNARARE) börjar mitt nya schema på jobb som jag tackar alla mina kollger för att dom gått med på. Jag kommer att ha en fridag i veckan!! DÅ ska jag göra alla mina måsten i lugn och ro. Lägga alla habiliteringsgrejer, skolgrejer, samtal och studiebesök m.m. denna dagen så jag kan ha huvudet PÅ jobb när jag är där och huvudet hemma när jag är där. Nytt grepp för att se till så jag inte går i väggen igen.
  • Imorgon (SNARAST) flyttar lilla Selma in! Vår nya lilla undulatbebis. Så har vi två av allt: Två vuxna, två barn, två katter, två marsvin och två fåglar. Ja vi har ju EN tonåring också.......hmmmmm NEJ, jag skaffar inte en tonåring till, jag gör det bara inte! Jag räknar med att Fanny kommer hit och bor lite ibland så har vi två sånadäringa tonåringar som bor här ibland också!
  • Om några minuter (SNARELISNABBAST) ska jag slänga rumpan i ejderdunen LÄS: soffan, har för ont i ryggen för sängen. Dessutom är den invaderad av små sömntutor
Just precis exakt NU är jag aptrött på bloggers kassa nya bilduppladdare som alsrig funkar

3 kommentarer:

Mlain sa...

Prata INTE jul redan... bläääää ångest, prestationsskit...
Men att va ledigt en dag i veckan, TOPPEN!!! Ska du komma till mig då och rehabilitera mig`?`I neeeeed, men en fika på OBS kanske du hinner med?

Puss

Susanne sa...

Härligt med "snart-tankar". Då har man ju något att se framemot!
Kram

Malin sa...

Petra du är en snusktant ;)