torsdag 28 oktober 2010

Vulkanutbrott

Kändes som, om lava bubblade i huvudet idag! Och bara ville ut . Tryckte på som attan i pannskalet........ Men eftersom jag inga sprickor har så fick det trycka på tills det blev lite lugnare. DET TOG TID!
En lätt intensiv dag på jobbet hjälpte ju inte till. Efter klockan ett idag var jag den enda ordinarie personalen på två avdelningar. Men som tur är så har vi fått in kanonvikarier. STORT TACK till Rebecka,Pontus och Alexandra idag. Vilka klippor ni är!

När jag kom hem var det till att ge sig iväg på bio med maken. Han undrade om jag verkligen orkade, men jag såg bara fram emot avkopplingen.
När vi kom till Royal så var det så grymt mycket folk så vi blev trötta bara av att se dom.
Vi gjorde en helomvändning och tog en runda på stan i lite affärer och in på ett café innan vi körde hem.
Det var tusen år sen sist vi gjorde nåt "så onödigt" alldeles ensamma. Inte precis så att man skaffar barnvakt för en tur på stan. Men nu när vi ändå hade en.......................................
Tack älskling för den mysiga kvällen.
Tack mamma & Bengt för att ni ställde upp igen.
Det värmer att det i kaos alltid finns goa människor som stöttar.
Imorgon är en annan dag. Som inleder en lätt intensiv men rolig helg!
Puss och kram på er alla.

4 kommentarer:

petra sa...

Myysigt, ni borde ta flewr såna kvällar, för det behövs mitt i allt som händer i vardagen!! Jag tycker vi borde demonstrera så att vi får behålla de här vikarierna alltid!! Tycker också att rebecka har vuxit som faaaaan, vilken klippa hon är! Kan inte säga så mycket om Pontus men tycker självklart att han är superduktig! Idag blir det en bra dag, hallloween fest, som inte vi håller i och sen ytterligare en på kvällen med våra egna små hjärtan!!! Vi ses sen! Jag ska visa dig ngt som är bra när man behöver lugn på jobbet, påminn mig gärna!!!

Anonym sa...

Om det var biljetter från Eon (som jag dock inte fått) hörde jag av en arbetskamrat att de aldrig fick igång filmen och de alla fick nya biljetter för valfri film en annan gång. Synd ni inte stanna. Man behöver sådana stunder tillsammans utan barn annars tappar man lätt bort varandra. Sköt om er. Kram Lena

Malin sa...

Visst är männen dumma ibland, förstår inte sitt bästa, ATT GÖRA SOM VI VILL!!!!!

Pusss

Malin sa...

hallåååååå dags att skriva?????