fredag 23 juli 2010

Rött, brunt och guldkant!

Så var det då äntligen SEMESTER!! Jag bara njuter och njuter och njuter!
Jag gick faktiskt på semester två dagar innan jag skulle.
Joakim och Petra övertalade mig till slut. Jag var så trött så trött. När både kompis och man säger att nu är du himla nära den där väggen igen , då gäller det att lyssna. (Det gjorde jag inte förra gången och då tog det 7 månader för mig att återhämta mig). Så när det då visar sig att det faktiskt inte blev så många barn på jobb så ringde jag i onsdagskväll runt till min kolleger och kollade om jag kunde ta ledigt torsd-fred också! Det gick!!!
Så nu har jag myssemester a la Petra. Det innebär att jag första dagen styrde upp vad jag behöver ha hemma och hur dagarna i stort ska se ut. Sen iväg och shoppa. Bästa sättet för mig att koppla av är att ha stryt upp rutiner för semestern. Flum blir jag så stressad av. Men nu är det gjort så nu slappas det.
Både igår och idag har det varit mest rött. Rött som i vinbär. Jag har kokt kräm och saft i massor. Idag gjorde jag och Matilda choklad- och vinbärsmuffins (brunt) som ska med på morgondagens utflykt.
Vad det gäller guldkanten så är det guldkanten på tillvaron jag syftar på. Rutiner och fixelifix i all ära, men guldkanten är trots allt de där sköna pauserna som det finns tid till. Kaffe på trappan, ett spel med barnen, ett kvällsdopp, en glass i kiosken eller bara en stund på terassen med datorn i knät.
Så skönt!
Nu tror jag nog att bloggeriet mest kommer att bestå i en massa bilder med korta texter från min Iphone. Så ni också får vara med på ett hörn......
Puss och kram alla läsare