torsdag 3 juni 2010

Kulturmöte på tallriken!

Tänk vad mycket underbart solen gör med en! Pigg och gla´ kexchokla´! Slutade tidigt så när jag hämtat barnen fanns det bara ett ställe som gällde. GLASSDISKEN!!! Glass och mys i trädgården blev det innan det var dags att dra ner på jobb igen!  Kasper följde med mig och Emil stannade hemma med Jocke.  Vi hade föräldrakväll på jobb. Vi avslutade vårt projektarbete, JAG, med att ha en kväll tillsammans med "våra" familjer. Alla tog med sig mat från sina olika hemland som vi sedan dukade upp på buffébordet. Det blev så himla lyckat! Allt från bruna bönor med stekt fläsk och knäckebröd med Kalles till TikiMasala och Filipinska vårrullar. Där var så mycket mat! Och det var så mycket att testa! Det var sbsolut i särklass den roligaste kväll vi haft på jobb.  Hög stämning bland föräldrarna, glada barn och en vädergudarna på vår sida! Det var PERFEKT!  Ska ta och lägga ut bilder på maten ikväll. Ljuvligt!
När vi kom hem hade Jocke och Emil byggt upp "skelettet" till vårt insynsskydd så nu ska det bara fixas Humle som kan ta sig snabbt i väntan på annat som växer långsammare.
Barnen var ute hela kvällen, fick dom i säng först halv tio!! Men vad gör väl det? Nu är det ju nerräkning! Bara 5 skoldagar kvar! Jag ska visserligen fortsätta jobba ett bra tag till, men det blir ändå skönt för grabbarna är hemma och jag behöver liksom bara ordna till mig själv innan jag ska iväg. Slappt och skönt! Nu kaffepaus i trädgården innan jobb.

1 kommentar:

Fnulan sa...

mmmmmm gott med kexchoklad!!!!