fredag 18 februari 2011

Shopoholic

Nä det är ju en kraftig överdrift!
Men jag blev så glad idag för att jag kom i en tunika i storlek 38 som hängt i garderoben ett bra tag och bara irriterat mig......
Så bara för det så bestämde jag mig för att köpa något fint till mig själv att ha på när jag ska på fest i morgon!
Och handlat blev det! Så himla kul att gå in i en affär och handla något man gillar och inte bara vara förpassad till generous, BiB och zizzi (även om det finns massor av fint där också!) 
Det blev en svart klänning med ett tunt gummiband i midjan. Och gummibandet satt kvar liksom synligt! Det sjönk inte in mellan magarna! Härligt!
Till den köpte jag pärlhalsband i olika längder och ett gäng pärlarmband.
Hittade tom skor. Ni som känner mig vet att skor och jag inte är så bra vänner. Men det var bara andra paret som jag provade!! Svarta med kilklack av bast. Ursnygga. 
Tro det eller ej, men det blev en ny BH också. Strumpbyxor eller tights heter det kanske införskaffades med. Med legshape (jag är ju inte i målvikt än...... :) )
Jisses vilken dofsing jag ska vara i morgon!

Vi hörs i morgon om ni vill!!

3 kommentarer:

petra sa...

ser fram mot en massa snygga doffsingfoton sen! Apskoj att du hittade skor! ha det nu så skoj och ge henne en extra kram från mig!!

Fnulan sa...

Det är Du FAN värd!!!! Så som du kämpar ska du få handla!!!!
Heja heja!

Anonym sa...

Men hallå, generous, BiB och zizzi är mina bästa vänner...! Hehe.
Allvarligt talat, GRATTIS! fan vad ROLIGT!!!
Du, vi kan slå oss ihop och kolla skor du och jag, MINA fötter tillhör ett "naturbarn" och är fyrkantiga med högra vrister = aldrig snygga skor, mina fötter är FYRKANTIGA! Dessutom är/var jag 180 cm redan UTAN klackar, så...
Nä, jag avskyr att shoppa skor, BLÄH!