tisdag 31 augusti 2010

Tillökning i familjen

Vårt hem är nu officiellt ett mindre zoo.
Det är ju så mysigt med djur och jag vill så gärna att våra barn ska få umgås med djur i massor.  Tänkte att det kunde vara mysigt för Emil också att ha ett eget djur att gosa med och ha som en liten pälsklädd kompis.
När han så började prata om djur häromdagen så bestämde vi oss för att han skulle ha ett marsvin som ju är ett perfekt nybörjardjur för barn.
Idag var det då dags att köpa det lilla livet. Ett litet marsvin skulle det bli. Emil var överlycklig!! Gissa vem som också blev överlycklig när kvinnan i affären sa att dom mår inget vidare om dom måste bo ensamma. Då finns risken att dom står och piper/skriker av saknad dagarna i ända.
Jaha så det var till att köpa två då. Kasper hoppade jämfota av glädje när det gick upp för honom att han också fick välja ett.
Ner med dom i lådan och hem till buren (en liten lånebur, får stor imorgon) .
Barnen har varit saliga idag. Dom har sett på TV ikväll med varsitt litet troll i knät. Iggy och Yoshi heter dom små sötisarna. Findus och Frasse kan inte riktigt bestämma sig för om dom ska vara kaxiga eller rädda. Nicko kunde inte bry sig mindre ;)
Ja kära nån, nu får det nog vara stopp på djur.........................tror jag.
Yoshi och Iggy

Kasper och Yoshi
Emil och Iggy

1 kommentar:

Anonym sa...

Du slår inte min familj när vi hade som mest djur: 2 hundar, fiskar, 2 fåglar och en kanin. Där kan man tala om minizoo! Men efter naturlig avverkning och övertagande av akvarium med lite kvarvarand fisk så är vi nu nere på 2 hundar (gamla töser så man vet aldrig hur länge de finns).

Söta små kryp ni fått. Pratglada?

Kram Lena (glömde berätta det för dig igår när vi möttes på obs.)