tisdag 9 november 2010

Mycket händer....

Mannen har kommit hem från Bulgarien, omtumlad, lycklig och med massor att prata om. Han har ju inte varit nere hos familjen på nästan 20 år!!
Jag har varit på en del av barnhabiliteringens utbildning i sociala berättelser. Mycket intressant och lärorikt.
Vi har jobbat med lönekriterier på jobbet på kvällen
Jag pulvrar på och har på tre dagar lyckats tappa 2,6 kilo!! Och det är lätt!! (än så länge) Pulvret smakar absolut helt okej, träningen är rolig och peppningen mellan mig, Petra och Anneli är superbra!!Detta var gårdagen i korthet ;) (tack för all hjälp mamma)

Idag har det varit en annorlunda jobbdag! Vår förskola fyller 30 år och det har vi firat med uppträden, finmiddag, efterrätt och ett öppet hus med massor av tårta.
Mitt i middagen fick jag köra iväg och hämta Emil på skolan. Ingen bra dag för honom där eftersom hans mentor var borta och det var pusselvikarierande i hans klass. Medan jag körde och hämtade honom så ringde jag Jocke och frågade om han kunde gå hem tidigare och vara hemma med Emil. Inga problem sa han. jag ska ändå hem eftersom jag nyss ramlade ner från en stege ca 3 meter upp. Men herregud!!!!! Ingen kaos i våra liv. Det är det aldrig!! (dom mår okej nu båda två, jocke haltar visserligen för han har ont i höften )
Efter jobb, tjoff, tjoff ihop med tacowraps till grabbsen och sen iväg och träna på itrim. Himla skönt var det

Tjoff, tjoff iväg hem igen för att tillsammans med svärmor och svägerska njuta av Jockes bildvisning på stora TV:n. Alla bilder från Bularien gicks igenom.
Massor av pussande på barnen och sen DH & CT och nu sitter jag här!
Intensivt men okej!

Imorgon är ny dag; Påhälsning på kortis för första gången för Emil, sen iväg på utvecklingssamtal med Kappes mentor. En intressant dag MAO

Ha det så underbart, vart ni än är!

1 kommentar:

Malin sa...

ojojojoj BRA!!!! duktig du är!!!

Surar för att jag inte blev bjuden :(