onsdag 3 november 2010

Singel!!

Ja i några dagar iaf.
Mannen min har åkt till utrikiska landet för att hälsa på familj som han inte träffat på nästan 20 år. Han åkte nu ikväll men stannar bara ett kort tag nu första gången så kan vi åka ner tillsammans hela familjen till våren i stället. Ska bli superspännande att få se bilder och kanske tom lite live från hans webbkamera. Har ju bara sett lite foton från byn. Det är verkligen på landet så det är ju inte direkt någon charterresa för familjen ;) Men självklart ska barnen åka ner och träffa sina rötter så dom vet lite mer om delar av sitt ursprung. Tyvärr har vi inte längre deras farfar med oss så han kan berätta om hur han hade det som barn eller berätta om sin familj. Han var ju den enda som bodde i Sverige, alla andra bor kvar där dom alltid bott.
Har precis hört från honom och han är nu på väg att gå på plan nummer två. En stunds flygande till så väntar ett nytt sms. Måste ju veta exakt vart i världen han befinner sig .............

5 kommentarer:

petra sa...

Hoppas resan gått bra och att du fixar singel livet en vecka!!!

Jeanette T sa...

Hvor lyder det spändende Petra... håber det bliver en succesrig tur for ham.

Malin sa...

GUD VAD ROLIGT!!!!!
Måste vara lite nervöst för gubben din! Skönt att han åker så du kan va social med oss på bloggarna i stället för med honom.

Puss

Daniel sa...

Jag kan va din för en vecka!:)

Pia sa...

spännande... Ha en bra helg du med!!