torsdag 3 februari 2011

Ett hugg längs fotknölen

Just nu känns det som att jag lätt vill byta min fot mot vad som helst. 
Första sjukgymnasten sa hälsporre (vårdcentralens hmmmm), andra sjukgymnasten sa absolut INTE hälsporre. Det är ditt benutskott på lilltån som ömmar så du stödjer fel på foten och har slitit ut en muskel.....
Okej op igen då. Har opererat både halux och skräddartå på vä foten så nu var det dags för hö foten. Jo jag har väntat på det, men dragit ut på det länge.....tydligen för länge. Det är ju ingen kul op. Det gör så satans ont så himla länge..... Dessutom är det gaspedalfoten....Då kommer jag ju ingenstans på massor av veckor. Grrrrrr
Jaja samla dig Petra och ring. Sagt och gjort när sjukgymnastens remiss var beräknad att vara inne DÅ ringde jag för att stressa på lite.
TELEFONSVARARE!!!!!!!!
Dr Torsetn Adalberts mottagning är stängd tillvidare pga sjukdom. Vi återkommer när det är tidsbestämt. För avbokning längre fram i vår (!!!) tala in efter tonen.
Lång i synen ?? JAG???? Näääääää
Ja jag vet. Det har kanske hänt något riktigt hemskt. Men ego Petra kom fram och tyckte mest av allt synd om mig... Nu var jag ju redo och jag har så himla ont!!!! 
SKITFOT, SKITSJUKDOM, SKITTELEFONSVARARE och SKITFOT igen. Den bara värker utav satan....hela kvällarna....
Tycker så himla synd om mig
Så här såg det ut sist


4 kommentarer:

Maria sa...

Men stackars då Petra!
Fötterna som är så viktiga.

Ska du bara gå runt med en ömmande fot nu då?

Sen är det ju ganska stor skillnad på en hälsporre och en avsliten muskel/sena kan jag tycka..haha!

Hoppas du får hjälp snabbt.

Kramar om!

Anonym sa...

Aj då lilla stumpan, inte roligt att vara sååååå sjuuuuk!!!
Det är synd om dig du, så typiskt när man väl bestämt sig att nu, nu är det dags. Man är redo och har laddat. Snacka om antiklimax!
Hoppas att du kan få hjälp ändå och det snabbt.
Kramar om dig och krya på dig//Godnattkramen till dig.
Lena

Fnulan sa...

Men dín stackare!!!! Det är jättesynd om dig!!!! Gråter en skvätt av ödmjukhet och omtanke!!!! Det blir bra ska du se, lovar!

Anonym sa...

Men attans vilken otur!!! MÅSTE du gå just DIT, har du ingen annan som du kan "vifta med ögonfransarna åt" så att du kan få det gjort INNAN sommaren???
Håller både tummar OCH tår att du skall få det fixat/inte ha så ont!
STOR tröstande kram från Marit