fredag 8 april 2011

Det bidde........

.........inga nya vårbilder. Både jag och våren kom av oss. S***n vad det stormar i denna landsdelen i dag då! Men strunt i det. nu sitter jag under en filt i soffan och dricker en latte, men snart byter jag ut kaffeglaset mot ett vinglas. Mmmmmm mys!! Det är väl så en go fredag hemma ska se ut?
I morgon ska det bli härligt sa löpsedlarna! Lite pyssel i trädgården och städ i Matildas rum. Hon kommer ju snart! Sista gången för påhälsning! Nästa gång hon kommer blir det med flyttlasset i bilen. HON SKA FLYTTA HIT!!!!!! Helt otroligt underbart! 
Tänk vad många år vi väntat på detta och nu är det bara månader kvar tills vi har en tonåring i huset! Emil o Kasper tycker det ska bli superkul.  Jag längtar även jag efter lite mer tösasnack i huset och Joakim, ja det går ju inte ens att beskiva hur han känner. Det är ju så stort. Tänk att han äntligen ska få dela vardagen med sin dotter. Visst har vi missat massor av vardagen med henne. Men nu är det vi som får äran att guida henne i gymnasievärlden, ta körkort med henne, fixa studenten, bli presenterade för hennes kärlek, hjälpa henne till högskolan, ordna första lägenheten, gråta första natten hon inte bor hemma...... Många saker kvar att vara en AKTIV del av. Vi har varit en del av hennes liv alltid men nu är vi på första parkett när det händer. HÄRLIGT!

8 kommentarer:

Petra sa...

Latten och vinet har jag redan avklarat.
Trevlig kväll.

petra sa...

Åhh vad det ska bli skoj att ni får ha Matilda på heltid! Jag blir gråtfärdig av din och Jockes lyckorus (och det ska mycket till det vet du)!
Jag tycker också det ska bli roligt att få ta mer del av hennes liv för hon är ju en sån underbar tjej!!Njut av ditt vin! ponta bjöd på cider ikväll och det var riktigt gott!!

Anonym sa...

Latten fick jag hoppa över, tiden bidde lite för kort, men jag tog igen det med 3, jag tar det en gång till TRE glas vin!!! Höhö. Men tro nu inte att jag är onykter, nopp, inte alls, jag tål det ganska så bra!
Inte mycket till vår här, det blåser som fan här med, men några bra (?) kort har jag tagit åtminstone. Dock prioriterade jag vinet framför bloggandet i kväll, vet inte hur jag tänkte egentligen... :-|
Nåja.
GRATTIS till en dotter, det oroar mig dock att ni redan har planerat för högskola och hela baletten. ;-) Simma lugnt, börja med tjejsnacket! Hehe.

Maria sa...

Vet du var Petra!
Det där lät helt fantastiskt, fick nästan själv tårar i ögonen.
Hoppas hon ska trivas hos er!

Solen skiner så visst tror jag det blir lite träddgård för dig.
Ha det så mysigt mellan snödroppar och jordhögar. ;)

Kramar om!!

Anonym sa...

Hej

Hitta hit via fb-gruppen, har läst lite o lär med största sannolikhet återkomma hit. Kul det där med din mans dotter. har själv tonåringar.

//Kenneth

maria sa...

Låter som att ni längtar efter din mans dotter, härligt !
Tiden går så fort så njut..Glöm inte att det kommer att vara upp och ner oxå, en tonårstjej med massor av hormoner i kroppen...

Ha en skön helg :)
Kramar

Linda aka Javamorsan sa...

Låter helt fantastiskt detta. Det bästa är den kärlek jag känner i dina ord för denna tjej :)

Fnulan sa...

Men vad härligt!! Tonåringar är jobbigt härliga!!! Stort GRATTIS till er.

Nej inte rita finne, CHOKLAD SÅKLART!!!!