tisdag 4 oktober 2011

20ÅR

Ja det är ju inte jag som fyllt 20! Det var 20 år sedan som jag fyllde 20 år. Det var också 20 år sedan som vi i mitt helt underbara tjejgäng Leva Livet träffades. 
I 20 år har vi träffats var sjätte vecka året om ! Vi har inte tröttnat på varann, vi har inte blivit ovänner en enda gång Vi har stöttat varann genom hårda tider. Vi har delat glädje i lyckliga stunder. Vi är där för varandra i alla livets skeden! Vi håller ihop mer intensivt nu än tidigare.  
För att fira oss åkte vi för tre veckor sedan till Kroatiska ön Brac på en veckas sol och bad semester. Vi som aldrig förr rest tillsammans och varit borta alla på en gång tillsammans mer än en natt. Hur skulle det gå? 
Det gick kanonbra! Det var en resa som jag för alltid ska bära i mitt hjärta. Det var en underbar vecka med vansinnigt många skratt, massor av sol och bad, god mat, gott vin , gott öl och sist men inte minst en miljö som var som tagen ur en paradistavla!

Jag är så glad att jag er 
Kunde inte själv sagt det bättre än när Marie sjöng sin sång för oss på vår 20årsdag i Kroatien


3 kommentarer:

♥ Lenaeff ♥ sa...

Hej där, vilken underbar 20 årspresent!!!Det låter alldeles underbart...vilket gäng.
Och vilken gullig tant Marit (förra inlägget)
Svårt att inte bli rörd av sånt.
Kram på dig och hoppas att du haft det bra dessa dagar vi saknat dig ;)
Lenaeff

tantmarit.se sa...

Men lyckliga du som har sådana vänner, det är en stor skatt som du skall vara rädd om! Fast det vet du ju redan, det behöver jag inte tala om för dig, för har ni "stått ut" med varandra i 20 år, då vet ni garanterat det allihopa!
Jag har inte kunnat komma in på din blogg senaste veckan, lite drygt, vet inte varför. NU fungerar det plötsligt, så inget har jag lärt mig... Har försökt "titta till dig", var nyfiken på om du hade kreerat något nytt inlägg, och se nu hittade jag ett!
ROLIGT!!!
Jag tittar förbi framigenom, håller ett öga på dig vet du, hehe.
Kram.

Joanna sa...

va länge sedan jag va här nu så tänkte bara säga hej:)