lördag 15 maj 2010

Skön dag trots skitväder!

Killarna valde att dra till Ikea idag. Dom har ju fått ett superkul lekrum där ute på "nya" Ikea. Vi käkade frukost där. Ni vet 10:- frukosten. Jodå bara det att när vi kom till kassan kostade kalaset 130 spänn. För 10 kronor fick man två pyttesmåbullar smör ost och skinka. Allt annat kostade extra. En skiva melon 5:-, köttbullar och prinskorvar 2 kronor styck(!), ägg 4 kr. Ja så fortsatte det! blev så himla irriterad. Vaddå billig frukost. Allt utöver det som ingick var ju så dyrt! Ingen mer frukost där inte! Nåja inte hänga läpp för det! Dte blev ju en mysig stund iaf.
Tror att jag slagit någon form av rekord, jag gick ut genom kassorna och hade bara handlat för 90 kronor......

På kvällen kom det så lite middagsgäster. Jocke hade köpt ett supergott vin som jag varmt rekommenderar "Chianti Classico" Precis min smak.
Själv stod jag för maten. Festsoppa med räkor som förrätt och en god kyckklinggryta med curry, vitlök. mango chutny, cocosmjölk mm . Till det serverades det ris och en massa små tillbehör som nötter, bananer och annat smarrigt. Efter den tunga maten så blev det kaffe med vaniljglass och färska bär. MUMS!
Himla trevlig kväll blev det och Kasper hittade sin nya favoriträtt; räksoppan! Jösses vad han åt!
Imorgon blir det Oriflameparty. Det måste ha varit hundra år sedan jag var på ett sådant! Kan väl vara ett skönt söndagsbreak.

3 kommentarer:

Jag själv sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
petra sa...

Det blev ju inte så mycket kvar att handla för efter att ni betalat för frukosten!!! Tycker det är ganska fräckt av dom att göra så 2 spänn för en köttbulle för jäkligt!! nåja det var en mysig tur ändå trots dyr frukost och skitväder!! Sommaren ska komma i veckan har jag hört!!

Anonym sa...

Då ses vi kanske på Partyt idag då. Ska ju också gå på ett sådant idag, kan väl inte vara 2 stycken på G samtidigt eller? Båtlarsson.