söndag 25 juli 2010

Höstmys!

Visst är det väl lite mysigt ändå?
Det viner i fönstrena och himlen är sådär kusligt blå-svart! Man kryper upp i soffan och tittar på film och bara mysfiser.
Det trista med denna dagen är ju att Matilda har åkt hem. Hennes mamma var och hämtade henne idag. Har vi tur så får vi träffa henne i början på september när dom ska till Skåne igen. Annars får vi vackert vänta tills höstlovet i v 44.
Så konstigt! Ni som har barn, ni vet att när man kommer hem till hemmet för första gången med lilla knytet så känns huset annorlunda. Precis så känns det när Matilda åkt också. Tomt och annorlunda. Vi har lärt oss att hantera saknaden när hon ger sig av. Man vänjer sig vid avskeden liksom. Har ju pågått nu i massor av år. Men ändå.......det känns konstigt och annorlunda. Tror att hon egentligen skulle bott hos oss. Hon passar liksom in i den allmänna Azizov-röran. Hon är en rörig Azizovare helt enkelt. När hon kommer lägger hon sig liksom tillrätta som en pusselbit i familjepusslet. Mmmm ett sånt där pussel som fixar att sitta ihop utan den biten men som känns mer riktigt MED just den biten.
Japp så är det!
Men nu ska en pusselbit börja jobba imorgon och vi andra tre bitar ska njuta av ledighet. Imorgon i stadsparken ni Lund om vädret tillåter.

1 kommentar:

Anonym sa...

ÅÅHH jag bara älskar din beskrivning av hur hon passar in hos er som en pusselbit!! Hon har tur som har såna godingar som er till föräldrar8 ja en plast)
Petra