fredag 30 juli 2010

Nära ögat!

Puh det var nära väggen det där! Ni som läste inlägget vet ju hur det var igår! Idag kom resten som ett brev på posten. Yrsel, trötthet, ljud- ljus- och rörelsekänslig. Det var till att kasta sig på luren och ringa läkemedelsupplysningen och ta reda på om jag kan ta min medicin (som jag trodde att jag inte behövde mer) tillsammans med de vätskedrivande som jag fick igår. Det var inga problem!!! Som tur var. Så in med startdosen och en Ipren och två timmars sömn. Det kändes genast bättre igen efter det! Barnen har varit fantastiska idag. Emil gjorde pannkakor till lunch under min vakande blick. Han var så duktigt. Sen satte han på kaffe till sin mamma. Efter fikat så satte vi på en mysfilm till dom och tro det eller ej, dom bråkade inte alls utan lät mig få sova i två timmar. Underbara ungar , dom kan när det krävs. Skönt att veta.
Nu mår jag i vilket fall mycket bättre och hoppas på en härlig dag med familjen imorgon.
Det gäller dock fortfarande att ta det lugnt och försöka släppa alla måsten nu på semestern. Det kommer tillräckligt många såna till hösten.
Sov gott alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

nu får du ta det lugnt resten av semestern!!! Bara göra det absolut nödvändigaste, behöver du hjälp med något så ringer du, då kommer jag kom ihåg det nu!
kram
petra

Petra sa...

Tack snälla du! Jag ska ta det lugnt och försöka njuta av ledigheten. Känns mycket bättre idag.