tisdag 27 juli 2010

Uppdatering på vatten i fötterna och vågor i håret.......

Så var jag då duktig och gick till läkaren med mina elefantfötter!! Tänkte att nåt vätskedrivande på gula lappen och tjoff iväg blir det väl. Men icke!! Här (på Vc i Arlöv !!!!!!) skulle det undersökas. Jepp värskedrivande kan du få men vi måste ju veta VARFÖR du har det så här först, sa tant doktorn! Döm om min förvåning när jag stöter på en läkare på vår Vc som vill veta varför. Jodå det klämdes och trycktes överallt. Sedan var det till att lyssna på hjärta och lungor och ta blodtryck. Allt lät fint men jag hade lite högt blodtryck, så det blev till att inta ryggläge och ta ett EKG. Det var också bra ! Efter det vankades det ett besök hos sticktanterna. En massa blod drog dom. Dom skulle kolla sköldkörteln, njurarna, salter, äggvita blodkroppar....name it! Så det blev ingen gul lapp i handen och raka vägen till apoteket. Det blev till att vänta tills på torsdag då doktorn ska ringa mig för besked om alla prover. Att jag hade vätska kunde hon konstatera en bit upp i benen faktiskt.
Men jag gick därifrån lite mer orolig men ändå nöjd med att ha fått en läkare som ville kolla upp allt. Blir till att byta husläkare kan jag säga........

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu hoppas vi på det bästa, och hoppas på ett bra svar från läkaren. klart det blir ett bra svar, du ska säkert bara sitta med benen högt äta en pilla och bli servad av din man i en vecka med allt du begär!!
petra

Mojan sa...

Om du skall byta husläkare bör du fråga om hon skall stanna eller om hon bara är tillfälligt placerad.
Din yrkesskadade mamma har talat.