lördag 10 juli 2010

Tropikerna!

Denna värme är ju helt otrolig! Imorgon ska det bli lika varmt, nä faktiskt ÄNNU VARMARE. Faktiskt upp till 35 grader! ! Planen att åka på Degeberga marknad ändrades snabbt kan jag säga! Marknaden ligger liksom i en dal, ner i en gryta med ingen skugga överhuvudtaget. Tror faktiskt tom att det kan vara farligt för barnen. Sanslös värme 35 grader räcker nog inte i den grytan. Nä det får antingen bli stranden eller fängelsehålorna i Malmö Hus ( där måste vara svalt) . Tänka att alla säger till mig att jag inte får klaga. Men jag har faktiskt sparat mitt klag från i vintras. För då klagar inte jag nämligen. (ska läsas med en tonhöjning i slutet och med näsan pekande uppåt)
Ser iof ganska mysigt ut nu när där är massor av föräldrar med sina småkottar ute på lekplatsen. Klockan är tjugo i tio och ändå är dte massor av folk här utanför. Några har dragit ut möbler och sitter och käkar, några sitter och tar ett glas vin eller en kall öl medan barnen roar sig. Ser så där lite sydländskt ut. Liiite iaf. Bra att folk rättar sig efter vädret och håller sig inne mitt på dagen och ute på kvällen. Då måste vårt beslut att hoppa Degeberga imorgon vara rätt ju . Trots att det är en mångårig tradition som bryts.Marknaden med tillhörande picknick i Rebbetuaröd. Nåja det kommer fler år.
Puss och svettig kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

hihihi med näsan pekande uppåt och kanske ett litet hmmppfff i anslutning till den pekande näsan!!
Petra

Malin sa...

Fina du! Vilka bra och underbara kommentarer du skriver på min blogg!!! Tack för att du engagerar dig!
Jag vet inte vad jag ska skriva om Mona, men jag tycker inte att hon är ngt vidare för sossarna.. Hon är lite för "vanlig" och svär och har sig.. Nja.. inte nöjd med det valet, men det är jag det.

Och det passade dig med ett barn i famnen ;) Passa Mira en natt???

Puss och Kram

Malin sa...

SV; Kan tycka att det är dåligt att du inte förstod mina behov...

Puss

ps. när har du tänkt uppdatera?????? ds.