onsdag 7 juli 2010

VA?

Ja det var Lenas förslag på ord . Då är ju frågan är det VA som i Veckans Affärer eller är det VA som i VärdesAnalys? Eller kanske rent av menar hon VA, beteckning för den elektriska enheten VoltAmpere. För all del så skulle ju blogginlägget också kunna handla om VA-teknik, vatten- och avloppsteknik. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om Vad menar du Lena ? Va? Vad är det du menar ? Hmmmm.....funderar.
Eller är det kanske så att du menar va som i vad?
Vad? Va? Ja så är det nog ;)
I själva verket så vet jag att just Lenas va, kom från maken som som inte förstod vad hon menade när hon frågade om ord till min blogg. Konstigt är att man säger va när man menar vad menar du. För de flesta av oss så betyder ordet va att man inte hört. Men egentligen är det Lenas man som har rätt för va är eg. en förkortning på vad. Och det var ju det han menade : Va (VAD menar du).
Ändå är det konstigt att man säger va när man inte förstår , fast jag inte förstår varför det är konstigt att säga va till vad för vad betyder va. Va? Jo jag hörde vad jag skrev men jag förstod inte...Eller? Nä nu är det bäst att jag slutar surra runt det ljudet. Eller VAD tycker ni , va?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du förstod precis vad jag mednade med ordet va, eller vad ska man kanske säga. Bra förklaring.

Kram Lena

Malin sa...

va?????

;)