måndag 27 september 2010

Bra människor runt oss......

Tack för att ni finns alla stöttande, tröstande och hjälpsamma människor.
Tusen tack för alla fina kommentarer på mitt  förra inlägg
Tack älskade kolleger för att jag fick vara som jag kände mig idag.
Tack mamma för att du har haft en härlig dag med Emil. Känns lyxigt för honom att få ensamrätt. Kännslyxigt för Kasper att ha en kompisdag hemma och bara få vara ifred.
Tack SSKS för att ni redan löst det som snabbt gick att lösa!
Tusen, tusen tack alla ni som är våra stöttestenar!


Jag är nära att trötta ut mig, men jag ska klara av att hålla mig över ytan. just nu funderar jag på hur och vad som behöver ändras och lösas för att det inte ska kännas så tungrott.
Mitt jobbschema, mitt timantal? Jobba mindre än sex timmar per dag känns märkligt. Funderar på att styra om de timmar jag jobbar. Nåja, vi får väl se.

Min mamma har bestämt med grabbarna att dom ska få ha en ensamdag med mormor varannan vecka. Idag var det Emil. Han har njutit av lugnet och tempot. Han ville inte ens hem! Kändes så skönt en dag som denna att få koppla av. Både för honom och mig. Nästa vecka är det Kaspers tur!
Verkligen ett mysigt initiativ av mormor. Tack av hela mitt hjärta för den stunden det ger mig, den närheten ni får till varann och den stund vi får med ETT barn i taget.Tack!

3 kommentarer:

petra sa...

Men ni är ju också fantastiska!! Jag tackar dig för att du är min vän !! Du är en otrolig människa, bra på alla sätt o vis!
Hoppas att allt löser sig med dina tider, bara att titta över en kväll så ska vi se vad vi kan göra, vi löser det ska du se, det också!!!!

PATRICIA sa...

gUD VILKA VACKRA ORD DU SKRIVIT. JAG BLEV VERKLIGEN RÖRD. TÄNKER PÅ ER. DET VA VERKLIGEN ETT FANTASTISKT INITSIATIV AV MORMOR.
HON VERKAR VARA EN PÄRLA <3

PATRICIA sa...

gUD VILKA VACKRA ORD DU SKRIVIT. JAG BLEV VERKLIGEN RÖRD. TÄNKER PÅ ER. DET VA VERKLIGEN ETT FANTASTISKT INITSIATIV AV MORMOR.
HON VERKAR VARA EN PÄRLA <3