onsdag 29 september 2010

Fannymys!

Äntligen kom Fanny hit och hälsade på sin moster. Fanny är min systerdotter. Hon pluggar numera i Malmö, arenan (friidrottare). Eftersom dom annars bor i Ystad så blir det inte så ofta. Men idag kom hon efter skolan och hälsade på. Det var så himla mysigt att få rå om henne en hel kväll. Vi käkade middag, tog en tur till Burlövcenter där vi fika lite och sen köpte gotter. Det visade sig att hin skulle stanna över idol och det var ju tvunget att det skulle firas. Så lösgodis och glass på onsdag. Killarna jublade och undrade om jag inte kunde dagarna.
Men det var ju ingen vanlig dag för det var Fannys hälsa på oss dag ........som Lotta på Bråkmakaregatan säkert skulle sagt.
Väl hemma så läste Fanny läxan med Emil och gosade med marsvinen, ja in emellan alla sms som skulle besvaras såklart ; )
Med ett marsvin under håret eller i ficka på jackan såg vi så Idol innan hon begav sig till Ystad. Nästa gång så ta med packning så du kan sova över ................
Tack så mycket Fanny för en mysig kväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad mysigt det låter! Fanny hade det jättemysigt, sa hon. Hon är så fäst vid dig, Petra! Förresten, har Fany berättat vad Peter sa efter att han träffat släkten på Eliots kalas? "Det är en livlig släkt du har..." Han är så försynt, haha!
Kram fån syrran