onsdag 26 januari 2011

Klarar knappt av att komma in och tacka från min födelsedagspresent från mannen!
Den söte goe mannen har köpt en ny dator till mig i 40-års present! Det var ju så himla himla himla underbart gjort. Nu är det så att maken min är en såndär MAC-galning.
Så då bestämmer han att hans fru nu också ska bli det. Jepp jo det kan jag väl tänka mig att bli. Alla säger ju att när man väl köpt en MAC så blir det aldrig mer PC. 
OKEJ!!!! Fast just nu vill jag ha min PC :( 
Jag vill inte vara bortskämd och otacksam men jag fattar mig INTE på den här saken. Inga inställningar fungerar och jag kan bara ha EN startsida. Det värsta av allt! Jag skulle synkronisera min iphone, för jag tänkte att det var bra att göra. Det är ju ändå MAC-kompisar det där! Så nu skulle kalendrarna synkas (funkar sådär med PC och iphone). 
Vad gör den????? Tar BORT alla min köpta program och jag fattar inget. Mannen sover och jag håller på att bli galen. Då går jag in här och ska tacka alla för alla fina gratulationer. Då fungerar knappt det heller, för den vill inte att jag ska ha stor fin bokstav i början av mina inlägg. Ja jag vet att det var ett litet problem. Men ni vet....många bäckar små som slås ihop skapar snart översvämning. Och nu jädrar svämmar det över. 

Nu är jag dock inne och NU ska jag passa på:

Tusen, tusen tack för alla gratulationer från både kända och okända (välkomna). Det värmer så skönt i hjärtat med sån värme. 
Vill också skicka en stor kram till alla som var här igår och firade mig. Ni är otroligt gulliga. Stort tack till er som inte kunde komma men som skickade presenter (!) Det är inte ofta man får paket på posten numera. Det var himla kul. 
En extra varm kram skickar jag till mamma o svärmor som kom tidigt och stannade hela dagen och servade så att jag kunde umgås med alla och slippa springa rundor och inte hinna prata med alla underbaringar som var här. Tusen tack till er! 
Mannen min gjorde också en insats som är guld värd. Han har förberett, planerat, servat och sett till så att min dag blev MIN dag! Jag älskar dig! Pussar i massor!

Hihihihihi det låter som ett tack-tal från guldbaggen. Men jag känner mig faktiskt så otroligt glad för att jag fick allt detta av alla er ! Jag brukar inte fira mina födelsedagar. Men denna gången är jag glad att jag valde att kalasa!

Nu ska jag sova och drömma om att varken smörgåstårta, pannacotta, vin , likör och öl i två dar syns på vågen.


Puss o kram på er alla!!

4 kommentarer:

♥ Lenaeff ♥ sa...

Det låter som du fick en alldeles underbar födelsedag, vad roligt.
Lite omställning från mac till pc då, man annars!
Skönt att få hjälp en sån dag. Det är ju inte kul att tillbringa en födelsedag i köket och så får man titta på släktens foton efteråt för att se vilka som var där!
Kul att de ställde upp så fint och att du känner dig glad och nöjd med din dag!
Kram och sov gott//Lena

Maria sa...

Så fint av mannen Petra!

Du ska se at det blir bättre med tiden. brukar ju alltid vara lite vajsing innan man liksom blir vän med sina nya tekniska nykomlingar. :)

Dagen verkade ha blivit fin fin iallafall! Grattis!

Kramar om!

Susanne P sa...

Men oj. Missade jag din födelsedag...(förlåt)
GRATTIS i efterskott!!!
Det tar ett tag innan man vänjer sig vid nya saker.
Jag är hopplös! Jag vill kunna allt på en gång!
Kram

Mamma Siw sa...

Tack själv - det var en härlig dag med många skratt.

Och som grädde på moset och som nybliven 40-åring blev det helkroppsmassage och fotvård. Gött.