söndag 6 februari 2011

Slut för denna gången

Nu var det strax slut på denna helgen....... Emil skulle varit på kortis denna helgen, men så bidde det inte. Han ville inte alls denna gången. Han ringde hem och var jätteleden och ville hem, så så fick det bli. Ganska skönt att ha honom hemma igen. Undrar om detta är en form för oss?? Får fundera lite och prata lite med Emil om vad som hände. Förra gången var det nyhetens behag kanske och denna gången kanske han insåg vad han gett sig in på ;) Vi lär väl oss något nytt av detta också skulle jag tro. 

Min jakt på gympapåsar till grabbsen har varit fullkomligt fruktlös!!!! Det finns bara inte att uppbringa!!! 

Jag har varit och tränat idag. Måste kämpa igång tränandet igen. Hittade ett någorlunda tempo som foten klarade ganska bra. Har bestämt med min coach att jag ska in där tre gånger i veckan MED träningsväska. Sen får jag se när jag kommer dit om jag tränar eller bara tar en kopp kaffe med honom. Dom är så gulliga där! Bra idé att iaf se till att iaf få in rutinen att komma dit tre gånger per vecka. Ska bara köpa mat så det räcker för tre dagar, så är jag tvungen att åka dit. 
Emil och jag har haft en riktigt mysig dag på BC (;)) Han var på ett strålande humör hela dagen. Det var han dock inte igår. Var väl mycket som rörde sig i huvudet efter kortis som inte blev som han förväntat sig. Höga förväntningar och förmodligen detsamma från den andre killen gjorde att det blev pannkaka. å blir det ibland. Bättre lycka nästa gång ;)

Vad säger vi annars om Melodifestivalen? 
Gick rätt låt vidare? 
Ja det tycker jag!! Danny var bra . Allt annat var kass.
Annars säger jag som Fnulan: Sviken av familjen!!! Ingen ville se den med mig. Taskmörtar. Varför låta mig sitta själv? Liiiiite uppoffring hade ju varit på sin plats.

Nu ska jag sova eftersom min senaste deal med coachen är att sova minst sju timmar per natt. Nu har jag en halvtimme på mig att somna!! 
GOD NATT

4 kommentarer:

Vivi sa...

Ellos har Nike, Puma och Champion gympapåsar. Om du inte vill sy själv förstås.

Anonym sa...

Jag har i butiken, svart med döskallar på... Kostar 29:- vill jag minnas, plastigt tyg, typ...
Tror inte den rosa med nalle Puh är så populär hos killar!? Eller? I så fall har jag två!
Kram.

Anonym sa...

Så sorgligt att han var så ledsen att han ville hem från korttids denna gången. Hoppas att det blir bättre nästa gång. Det är kanske inte så lätt att vara hemifrån och det måste ju såklart få ta lite tid.
Trist att du inte hittade några gympapåsar.
Smart att börja med att få tilll rutinen på träningsstället innan du börjar med själva träningen. Då blir det säkert lättare att komma igång.
Hoppas du sov gott :-)
Kram, Lena

Fnulan sa...

Dumma familjer..... Men du har mig som stöd söta!!
Det kommer att gå bra med kortis sla du se, ge honom massa tid! Det är ju en skit stor omställning! Lilla fina killen vill ju helst vara med masen! Gulligt ju!!!!

Love