måndag 11 april 2011

Galaxer i mina braxer!!!

Ni som har hängt med i min viktminskningsrunda vet ju att jag för ett litet tag sedan började äta på riktigt igen! Har kommit igång med träning också! Riktigt härligt måste jag säga! 
Underbaraste Catty har hjälpt mig massor med kostsammansättningen. Det går bra och cm försvinner. Har faktiskt inte ställt mig på vågen på en hel månad. För vad spelar det för roll med vikt?? Det är ju måtten som är de viktiga! 
BRA SAGT VA???? 
Om sanningen ska fram så vågar jag inte väga mig. Är skiträdd för vad som hänt nu när jag börjat äta! Ska ta tag i det snart ....kanske........

Vad som då känns mindre bra är att jag inte synkade maten på jobb med maten hemma idag.

Det var någon otroligt god kålhistoria på jobb. Hemma drog jag igång och gjorde en riktigt mustig chili con carne!! Till det hade vi vitlöksyoghurt, en mumsig sallad och pain rich!!

Galaxer i mina braxer !!!!

Kan ni gissa varför ???

Mmmmm kål på jobb och bönor hemma. Det i kombo med en icke alltför matvan mage!!! 
Hahahahahaahahaha ja tjena, det var genomtänkt!!!! 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aj då =) Det låter som det har varit gaslarm hemma hos dig ikväll, ha ha ha!!!
Liiite tokigt kanske med den kominationen...
Sen väger ju muskler mer än fett, så om du inte gått ner så mycket mer så beror det ju på att du ökat på din muskelvikt såklart!!
Du är såå duktig som fortsätter att träna. Jag är allt lite avundsjuk på dig//Kram, Lena.

Fnulan sa...

Hahahhaah underbara du!

Linda aka Javamorsan sa...

ha ha låter som att jag är glad att jag inte bor med dig ;)
Det skall nog gå bra även nu när du börjat äta. Det gäller att inte ge sig. Jag är på g själv att påbörja en intensivkur för att kickstarta fläsket här. Får väl se hur det går. Bara jag får mitt kaffe så är jag nöjd :)
Hoppas du får en skön tisdag nu Kram

Anonym sa...

Ja ni får väl öppna fönstren o vädra ut :)

Susanne P sa...

Inga tändstickor då?! Explosionsrisk!! ;D
Kram

Anonym sa...

Nä, göm undan tändstickorna, höhö... Man undrar ju hur du tänkte där, så går det när man är utan mat för länge, hihi. Jag har också funderingar på Chili con carne, men jag vill försöka hitta ett "riktigt" recept där man kokar nötkött i en hel evighet, mycket chili osv. Jag gör chili con carne ganska ofta, vi gillar det, men jag gör vanligtvis på köttfärs. Har du provat att göra "riktig"?