onsdag 13 april 2011

Min man

Visst är det underbart att höra ihop om man hör ihop rätt!
Jag ÄLSKAR min man. Mer eller mindre beroende på hans eller min dagsform. Men älskar honom gör jag alltid. Hur jag vet det? Jo det är bara så enkelt som att fast jag ibland kan bli så ända in i tusans förbannad på honom så kan jag liksom inte se hur en framtid skulle kunna se ut utan honom. "I nöd och lust" heter det visst :) Ibland är lusten större än nöden och ibland är det bara tvärtom. Ibland är det svårare att hitta in i kärleksvrån i hjärtat men för det mesta är det lätt.
Jag är ingen romantiker, visar inte alltid så tydligt. Men den är där. Känslan av samhörighet, vi mot allt, tryggheten och närheten. Viktiga känslor för mig. Trygghet, harmoni och samhörighet är för mig stort och viktigt och står för KÄRLEK.
Jag älskar min man och min familj ( som snart ska bli större och mer att älska)
Idag fick jag en sån fin kärlekspresent av min man. Bara för att ............. Inte för något. Härligt va?
Jag fick också ett choklad för att jag skulle bli lite piggare efter ett par jobbiga samtal med skolan. Detta kom han med till mig mitt under arbetsdagen. :)
Puss på dig mannen min.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är de underbart!!!! Känner igen mig i de du beskriver, trots att man inte är gift. Härligt med onsdagar.... Hihi // cicci

Maya sa...

Det är precis som det ska va!
Jag älskar min sambo med så det gör ont i bland, hans omtanke och kärlek gör mig STARK! Och jag vet att jag ger honom detsamma ♥

Yvonne :-) sa...

Mysig man du har,ge han en extra kram.japp vi skåningar ska naturligtvis hålla ihop så kom till träffen ;).Kram!

Fnulan sa...

ååååååååååååååååååååååå kärlek!!!!!!

Anonym sa...

Precis så som det skall vara! Härligt att läsa, vi borde egentligen höja våra (ibland) stackarsliga karlar till skyarna lite oftare, för tänk vad de får stå ut med, höhö... ;-)

Anonym sa...

Åh så härligt att ha en sådan känsla, var rädd om den för det är nog den viktigaste av dem alla.
MEn jag blir ju allt lite avundsjuk, inte har jag nån som kommer till mig med varken blommor eller choklad. Hmpf!!! ;)

Linda aka Javamorsan sa...

Jag älskar min man mer än ord kan beskriva. Erkänner villigt att vissa stunder tycker jag mindre om honom. Men jag älskar honom likförbannat. Ett liv utan honom är otänkbart helt enkelt.

Känner samma som dig gällande trygghet och det andra :)

Länge leve vår kärlek!!!

Susanne P sa...

Precis som det ska vara!
Det låter underbart!
Kärlek när den är som bäst.
Sv. BB i kväll? ;)
Kram

Katharina sa...

Vi är lyckligt lottade som har män som älskar oss med alla våra fel och brister och som vi kan älska med alla deras fel och brister.