onsdag 18 augusti 2010

VART ÄR LINDA?

HEJ ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG. DETTA INLÄGG HITTADE JAG VIA EN FACEBOOKGRUPP OCH HAR KOPIERAT BLOGGINLÄGGET RAKT AV FRÅN http://blirtblert.blogg.se/ SNÄLLA LÄS IGENOM DET OCH HJÄLPS ÅT. NI SOM HAR TONÅRINGAR SPRID DET TILL DOM SÅ DOM KAN HÅLLA UTKIK OCH PRATA MED VÄNNER.


"MALMÖBOR: Har ni sett Linda?


Hittade denna beskrivningen på en facebookgrupp ikväll:

LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8 vid

16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda.

- har precis fått in ett tips om att Linda är i Malmö någonstans. Hon skulle möta 2 killar som hon smsat med. Hon har aldrig träffat dessa killar innan. Snälla håll utkik efter henne ser ni henne ring polisen eller Lindas anhöriga

Mår helt dåligt. Har granskat allt i gruppsidan om och om igen - uppdaterar o uppdaterar i hopp om att det ska stå "äntligen hittad" men nej - ingenting. Alla malmöbor: snälla kolla när ni är ute. Även om hon bara är lik och ni inte är hundra på att det är hon: hör av er!


Vill bara ut och leta. Stackars flicka. Stackars familj. Nej hoppas hon hittas snart. Till er som vill besöka facebookgruppen, KLICKA HÄR!!! Kom igen nu malmöbor, ni är många som läser bloggen, ser ni något eller vet något: hör av er, familjen är dödsorliga.

Och detta gäller inte bara malmöbor, hon kanske inte ens är kvar här. Så uppmärksamma henne överallt. Snälla skriv om detta på era bloggar, facebook, twitter o allt ni kan tänka er och kanske viktigast av allt: bjud in era vänner tills deras facebookgrupp. Destu fler som hör att hon är försvunnen - destu större chans att hon hittas oskaddad.
Några bilder på henne:

2010-08-18 @ 02:01:31 - Diary Permalink

 
 
 
 

1 kommentar:

Blerta sa...

Självklart är det helt klart lungt.. hade hoppats fler hade kopierat,så det går snabbare o det går ut till fler o fler bloggar.

hoppas de hittar henne.