tisdag 28 december 2010

Det går så himla bra !!!!! Allt flyter på så bra! Jo jag är luttrad och vet att det kan vända fort. Men so far so good! Blir så glad att jag får tårar i ögonen. Det är två kloka stora killar vi har här nu! Storkompisen låter Emil gå undan lite då och då. Emil går korta stunder in i sitt rum och stänger dörren för att sedan bara dyka upp igen. Ingen undrar och ifrågasätter. Dom har bara kul! Emil har gått från att vilja sova själv på sitt rum till att vilja sova i samma rum som de andra tre!!! Helt ljuvligt! Men grabbarna som är här ska också helt klart ha kred för deras öppna och förstående sätt.
Just nu är dom inne i ett skrattanfall. Det är musik för mina öron.
Jag njuter. Dom spelar TV-spel nu . Två och två . Dom kom överens om att dom skulle ställa timern när det var dags för det andra paret. Dom byter och byter och byter. Det passar ju Emil som handen i handsken, det där med timer.
Nu ska visst jag också spela Mario Cart!
Vi hörs imorgon. Förhoppningsvis går det bra i natt också!

4 kommentarer:

Joanna sa...

va skönt att de gick så bra!
lkramar

♥ Lenaeff ♥ sa...

Åh vad roligt, vad glad jag blir för både dina söners skull och för din skull att det funkar så bra. Det måste verkligen värma i mammahjärtat att alla är så förstående. Tänk om det fanns fler sådana kompisar..det värmer även i mitt hjärta.
Kramar om och antar att du kommer sova gott i natt//Lena

anbam sa...

Hej!
Tack för kommentaren inne hos mig! Ja, det är kanske så att våra söner behöver få "bara vara" de också detta lov, för att de ska få koppla av ordentligt.

Jättekul att det funkade bra med era nattgäster! Nu var det längesedan någon sov över här hos oss. De enstaka gånger det hänt har varit rätt krävande för Bus.

Kram!

Ann-Sofie

Joanna sa...

svar: trekronor heter de:) men har redan haft trekronor å rederiet maraton å sett igenom alla sässonger:)