fredag 3 december 2010

Svar på era kommentarer!!

Ibland blir det liksom förvirrat! Jag vet inte var jag ska svara. Eller vart ni svarar.
Vad tycker ni? Ska jag svara under era kommentarer här på min sida? Går ni tillbaka och tittar på mitt inlägg en gång till för att se svaren?
Eller ska jag svara på er egen blogg? (Om ni har ngn? )
Speciellt inlägg, på min blogg, med svar på kommentarer tycker jag verkar knasigt.

Själv tror jag nog att jag gillar att få svar på mina kommentarer genom en kommentar på min blogg.

Jag brukar nog svara er på er egen blogg. Börjar då kommentaren med SV:
Fast ibland kan det också bli tokigt. Om inte alla vet att det är ett svar. Såg det idag på min egen blogg. Malin har genom en kommentar på min lucka 2 svarat på en kommentar jag gett henne. Om man inte hajar vad vi gör så lät det konstigt . Hihihii.
På mitt allvarliga inlägg om Min inre resa så svarar hon något i stil med " jag kan inte sluta skratta  hahahahahahahha"
Låter ju galet med tanke på vad jag skrivit om. Men det var ju inte så lilla Fnulis menade. Hon svarade på en sak som jag svarat på på hennes blogg.
Så vad tycker ni? Var vill ni att jag skriver svaren?

4 kommentarer:

♥ Lenaeff ♥ sa...

Jag svara alltid på kommentarerna med en kommentar i min egen blogg. Jag brukar gå tillbaks och kolla om bloggaren svarat där, men hur andra gör?????
Alla svarar ju inte på kommentarer alls, så det måste väl vara upp till var och en :-)
Kram igen//Lena

Maria sa...

Ja,det där med svar.
Jag är nog rätt så dålig att komentera faktiskt de som dkrivit...vilket är synd ju. För jag tycker det är trevligt at få ett litet gehör på det man komenterat.

Så jag ska bättra mig, det lovar jag.

Ja några börjar sitt inlägg med att skriva fråga och svar.
Tänkte på om det är rellevanta frågor, som alla kan ha nytta av. Då kan det ju vara en bra idé.
Och andra gör som Lena. *L*

Måste erkänna at jag nte tidigare gått tillbaka och tittat å tidigare inlägg..innan jag upptäckte att Lena skrev komentaren i komentarrutan.

Blev du kolkare..hmm..vet inte om ens jag blev det.. *skratt*

Ha en skön dag!!

Malin sa...

Hej fina Petra!

Klart du är BONUSSNYGG!!!!!

Jag föredrar att svara på kommentarerna jag fått i besökarens egen blogg. Har personen tagit sig tid till att kommentera tycker jag det är en fin gest att svara hos denne, samtidigt får jag hälsa på i den personens blogg. Men man ska nog markera med ett sv; så det inte blir konstigt som i mitt fall ;)

Nina sa...

Personligen tycker jag det är bäst med svar i nästa inlägg. Då är det upp till den som har frågat att komma tillbaks och läsa och man slipper leta runt i gamla kommentarer. Fast det där är ju olika, huvudsaken man gör på ett sätt som känns bra för en själv. Läsarna lär sig snart hur du väljer att göra :)
Kram Nina!