lördag 22 januari 2011

Tradig dator= lite blogg

Det är så drygt med datorn nu! Min dator kraschade ju som bekant! Så nu är jag inhyst på grabbarnas dator. Dte i9 sin tur innebär att det är andra som tvunget ska ha sin tid vid datorn.Grrrrr! Dessutom är det en stationär. Det är trist när man är van vid en bärbar. Jag brukar ju surfa i reklampauser, medans maten bryns. Ja såsär liksom.......
Nu är dotrn på undervåningen och allt det där andra (utom sovrum, tvättstuga och grabbrum) där uppe. Så ja det tar ett tag att komma till ro vid datorn!
Vill bara förklara min brist på inlägg och min låga kommentarsfrekvens ;0)

Nu är det bara några få dagar kvar till den stora 40 års dagen! Ska bli riktigt kul!! Jag har bestämt att ha öppet hus och inte lägga ner massor utav min tid på förberedelser för den dagen!
Därför blir det smörgåstårta. Jo jag vet att det inte tillhör det mest ovanliga. Men det är iaf MÅNGA i mitt umgänge som strålade med ögonen när dom fick höra att det blev smarrig köpesmörgåstårta. Gott vin och god öl till det blir fint. Nåt gott till kaffet måste jag också ordna. Kan FAKTISKT tänka mig att fixa till det själv:) Speciellt nu när jag fått reda på att både mannen och mamma tagit ledigt för att hjälpa mig. Som dom sa, så är det ju min dag och då ska jag få sitta och umgås ist för att springa rundor.  Svärmor kommer också med en hjälpande hand den förmiddagen.
KÄRLEK!


Hahahahaha det är inte vår rullator

Iadg blev det en mysig snabbutflykt till grannlandet  för att inhandla vin och grejer. Det var ju iof förberedelse men inkapslat i en mysdag med familjen så är det liksom inget man tänker på. Vi hade bestämt att bara ta en snabbtur till Bottleshop (som jag nu besökte för första men absolut inte sista gången). Väl över bron kom Dragör-nostalgin och tog tag i oss så vi körde dit ist. Det var ju inte samma sak som för. När det myllrade av folk och ölen och glassen flödade (man åkte på sommaren då). Gulliga lilla Dragör var inte som det brukar men ändå då sött. Köpte det mesta där iaf.
Vi fikade med grabbsen också!

Var tvunget att ta en tur till hamnen också. Lilla fina Dragör hamnen. TILLBAKS MED FÄRJAN NU!!!!
Vi blev förfölda av en svan. Lite läskigt faktiskt!

Det blev en tur till Bottleshop också faktiskt. Mest för att jag inte varit där. Jag blev INTE besviken. Men så har jag ju inte så höga krav ;PMerlot röttvin 60 cl

Vikten har också börjat sin resa neråt igen. Nu lossnade det igen efter allt julfrosseri. Nu står jag inte still mer utan nu går det neråt! -14,2 visade min våg. På måndag är det dags för stora motivationssamtalet på itrim. Spännande!


BTW jag har kommit på vad jag önskar mig i present (förutom en ny härlig bärbar dator då).
Glas. Merlot heter serien. Jag gillar deras stilrena modell. Har massor av vinglas fast i massor av olika modechanger. Så nu  har jag bestämt mig. Merlot önskar jag mig. Det är så kul att ha fina glas att duka med. Det kommer jag på nu när jag fyller 40!!
Tjingeling!

( En liten hint till er som funderar på kortis. Emil valde bort att delta i en inspelning av programmet AMIGO för att han inte skulle missa sin nästa kortishelg ;0) Det värmer gott i mammahjärtat)

5 kommentarer:

petra sa...

Åhh vad härligt att Emil trivs så bra där på kortis!!
Dragör, vilka minnen håller med fram med båten NU!!
Och du dags att komma med önsknngen nu när man shoppat loss andra grejor!!!!!
kärlek
Petra

Mamma Siw sa...

Jaaa, önskar att Dragör kunde bli som "förr". Även jag saknar färjorna. Middag till sjöss och en runda inne i Dragör var en höjdare som vi nog aldrig får tillbaka.
Varför har Jocke med sig rollatorn???!!!

Anonym sa...

Jag har SAKNAT DIG!!!
Inga mysiga kommentarer på en evighet ju!
NÄ, nu skall jag sluta gnälla. NÄR fyller du år? Vilket datum menar jag? Oroa dig inte, jag tänker inte dyka upp för att smaka på smörgåstårtan (fast jag vill, hehe), jag är bara NYFIKEN!!! :P
Må bäst.
Kraaaaaaam.

Fnulan sa...

Men snuttan be inte om ursäkt vet ju att du har massor på G. Men vad roligt med fest och allt men mindre kul med datorn ju!! KÖP EN NY!!! Åk till min Fredrik och handla så får du den bästa hjälpen.
Blir ni många på din fest?

Tack för dina underbara kommentarer!
Frukostlådan räddar mig från totalt nervsammanbrott när allt ska plockas fram! Leta rota och skrika att "Nu får ni FAN ta och hjälpa till,d et är inget jävla hotell!"
Ja världen ska vara tacksam för vår närvaro ;)

Puss fina och stressa ner lite!

Anonym sa...

Härligt att han trivs så bra på korttids...
Kram Lena