söndag 20 mars 2011

Så bra det kunde blivit men ICKE :(

Tänk vilken söndag det kunde varit. Lugn morgon, lite träning, biomys med barnen sen kalas.
Men ack nej. Vad vore livet utan roadbumps :) 
Börjar med vågen, den gjorde mig arg och minst sagt förvånad.
Äsch tänker jag . Jag ger mig iväg till träning på Itrim. Emil ville hänga med. Mysigt! 
Tills jag kommer av motorvägen och inser att det är en jävla kö som sniglar sig fram!! Varför? För inte kan det vara så många som vill träna i dag? Nixpix men det var så många som ville se hästar springa på OLYMPIA travet som tydligen var idag på Jägersro! (Granne med Itrim)
Efter en hel del snigelkörning så var jag då äntligen framme och ber om vägning och mätning av fettmassa, muskelmassa osv. 
Inget kul det heller. Trots att jag varit så på med både "mat" och träning så hade jag gått upp!!!!
Mmmm men Petra lilla muskler väger ju mer, tänker ni nu!!! Men så var det icke. Fettmassan hade ökat och muskelmassan minskat! Jag blir galen. Vad ska jag göra?? Kan säga att träningspasset inte var så kul idag.
Har som bäst en diskussion över fb med en tjej som kan det här med kropp, mat och träning!  Hon försöker hjälpa mig! Söta Catty! Det verkar vara så att jag äter för lite och kroppen samlar då på sig det den kan och därav resultatet. Den börjar väl låna av musklerna. 

Jaja  jag vänder av hemåt igen. Nöjd med att i all fall ha genomfört passet och låtit Emil testa lite. Väl hemma så åker steken in i ugnen så den kan vara klar tills vi ska iväg igen. Så slipper jag det på kvällen iaf. Bra planering där va?
Då kör vi vidare på planeringen och tar fram vad vi ska ha på kalaset. Paketet!!?? Var tusan är paketet??? Letar överallt!!! Länge!!!! Så länge att jag får stressa som en tok för att komma i väg på bion. Kastar oss i bilen en halvtimme innan bian börjar! Fortfarande inget paket!!! Får köpa nytt paket efter bion.........
Vägarbete överallt och med mitt lokalsinne(obefintligt) så är det inte lätt att ställa om....
Nåja vi kommer fram till filmstaden så småningom. Väl installerade i sofforna i salong 2 med popcorn i knäet och läsk i handen (fortfarande frustrerad av det försvunna paketet) kommer jag på att jag glömde ta ut steken ur ugnen innan vi körde!!!! Nåja jag ringer Jocke som slutar om en timme och ber honom fixa det! INGEN TÄCKNING I SALONGEN!!!!!!
Grrrrrrrrrrrr!!!!!!
Allt löste sig med det så småningom! 
Iväg på kalas......men först inom BC igen och köpa ett nytt paket. En halvtimme sena dyker vi så upp hos Bengt! Då får Jocke en astma-attack. (Dom hade rökt på balkongen och inte haftbalkongdören riktigt stängdså det kom in rök i lägenheten. Så han fick fara hem efter medicin och vi stannade en stund och fikade. Fick sen fara hem igen och kolla hur det var med honom. Han var okej men trött!!
Nu sitter jag här och faktiskt bara väntar på att få avsluta denna dagen :(
Och Nej .....bion var inte ens bra!! Men Bengt blev nöjd med paketet.
Hoppas att jag hittar det andra innan öppetköp tiden går ut.
Nu dags att jobba lite.......
Kram på er!

5 kommentarer:

Maria sa...

Oj vilken upp och nervänd dag!
Ja det blir inte alltid som man kanske tror.


Kramar om!

Therese sa...

Vad var det film, undrar ju då vi?!
Mest så att vi inte slösar pengar på den ;)
Och så hoppas jag att jag jobbar imorgon, för då skulle väl du bjuda på fika eller :)

Anonym sa...

Jaa du, vissa dagar önskar man ju att man hade dragit täcket över huvudet och struntat i att gå upp.

Men som tur är tar ju alla dagar slut nån gång...
Sov gott!
Kram Lena

Anonym sa...

Therese det blir inte fika förrän nästa planering ( torsdag) men jag tar med det andra som är ditt så kan du ju titta in om du är där.
Lena o Maria Er pratar jag ju med på era bloggar, men jo dom dagarna kan man hålla sig för skratt,men nu är den strax slut Men ni vet T bloggar kanske en gång per månad. Hint, hint Therese ;)

Anonym sa...

Oj, oj, oj, OJ vilket tempo, inte fasen behöver du träna, du snurrar ju omkring som en "jag vet inte vad" redan!
Det låter som om du käkar för lite, kroppen vill ju ha lite lagom, annars tror systemet att det är hungersnöd på gång och börjar hamstra igen... :-|