söndag 5 december 2010

Hjärtevärmaren Anette

Detta fina inlägg fick jag på facebook häromdagen.

"Jag läste någonstans ett inlägg från en förälder med ett barn med Downs syndrom.. Hon skrev ung. så här: Någon där uppe ser och väljer ut vilka föräldrar som ska få ärna att få ett speciellt barn. Denne någon ser vilka som är starka ...nog och kapabla till att ta hand om dessa liv som kräver mer av sina föräldrar än de flesta andra gör. Denna någon såg mig och gav mig mitt barn och det är jag evigt tacksam för, för jag är speciellt utvald... Detta läste jag i samma veva som vi fick veta om Jonathans hörselskada och på något sätt stärkte hennes ord mig. Jag kände mig "speciellt utvald" och jag tror att vi alla som har ett barn med något funktionshinder ÄR speciellt utvalda av denna någon... Så känn dig speciell du med för det e du, både med din Emil men också med ditt stora varma hjärta som du verkligen visar till oss föräldrar o framförallt till våra små stjärnskott som får äran att vara hos dig o dina kolleger... :-)"


Det är en tanke att ha med sig när det känns tufft.


Det sista hon skrev är sånt som värmer mitt hjärta och fuktar mina kinder.

Tack för dom fina orden Anette.

Det är så lätt att älska sitt jobb när man har det mysigaste jobb som finns, så tack till alla er som låter mig få ha hand om det bästa ni har, flera timmar varje dag. Vilken lyx!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad fint, vilken medmänniska! Tänk om alla var som hon, tänkte som hon gör.
Mycket tänkvärda ord fulla med kärlek!

Sänder kramar till denna Anette, var hon nu finns...

petra sa...

Tja, vad ska man säga, Annette har så rätt, och jag är helt övertygad om att det är så, Du är en fantastiks människa och vi som är dina vänner kan skatta oss lyckliga för att vi får ta del av dig och ditt otroligt stora och varma hjärta!!

Malin sa...

Fint,.. mkr fint!!! Det är det jag saknar med dagisjobbet! Saknar det ofta, alla barnen och de tacksamma föräldrarna, men även dom jobbiga så man hade ngt att prata skit om i kafferumet ;)

sv;Hahaha skulle du ha städmanualen, han har nog fattat lite fel..

Susanne sa...

Vilka fina ord och vet du; hon har rätt!!
Det var kul att läsa om din första kärlek. Tack för att du delar med dej!
Kram & jag hoppas att du har haft en fin 2:a advent!