onsdag 8 december 2010

Lucka 6 7 8

Har inte haft igång datorn mer än för att kolla mejl de senaste dagarna. Så nu blir det tre luckor på en gång. Och dom passar faktiskt ihop så bra så jag tar det i ett inlägg. Luckorna skulle enligt er handla om LEVA LIVET, det bästa jag vet och fetter. Ja nu är det ju så att det bästa jag vet inte är fetter.
Men sånär som på det självklara, att jag naturligtvis tycker att min familj och vänner är det bästa jag vet, så finns det en sak som förgyller mitt liv alldeles speciellt mycket. Och det är mina älskade Leva Livet:isar.
För att göra en vääääldigt lång historia kort så ska jag i ett nästan omöjligt sammandrag berätta om detta underbara gäng!
Vi är 6 tjejer som för länge sedan jobbade ihop på förskolan där tre av oss jobbar igen.Vi trivdes så bra ihop så vi bestämde oss för att träffas med jämna mellanrum och bara göra saker som får oss att må bra! Vi kallade oss redan då för Leva Livet. Vår färg är grön (och ärligt talat så minns jag inte varför).
Vi har gjort så otroligt många fantastiska saker ihop, vi har jämt så kul tillsammans. Vi har gått igenom massor ihop på alla dessa år. När vi började var det bara Majsan och Tina som hade barn. Nu har vi alla barn (de yngsta är snart 7 år), en del av oss lever med andra män en del lever själv. "Vi" har barn som flyttat hemifrån, barn som gift sig osv. Men EN sak förändras aldrig. Det faktum att INGEN/INGET kommer emellan oss! Våre respektive och våra barn ser Leva Livet som en del i våra liv. När Kimsan flyttade hemifrån bjöd hon hem "sina" tanter och när hon gifte sig var vi också bjudna. Sånt värmer! Som hon själv sa: Jag har ju växt upp med de här tanterna.......
Till hennes bröllop satte vi ihop ett litet uppträde med låten Leva Livet som grund och Kims resa med Patrik som ämne. Det uppträdet kan ni se här: http://www.youtube.com/watch?v=9a1H-Rt_LbY
Vi har alltså gått igenom massor ihop! Våra grundträffar (ja vi har ju MASSOR av extra träffar också, vi är ju så nära vänner nu) har vi var sjätte vecka.
Vi träffas alltså var sjätte vecka och då är det två som har "ansvaret" för innehållet. Vi andra vet aldrig vad som ska hända. Vi får ett meddelande med info om klädsel, plats och kostnad. Sen är det bara att infinna sig! Man vet aldrig vilka galenskaper som väntar en.
Lite exempel på vad vi gjort.
Bubbelpoolat,spelat på travet, haft kockdueller, kört dressin, haft gympa med Susanne Lanefeldt iklädda gummistövlar, nylonstrumpbyxor och baddräkt, dansat salsa, målat keramik, vandrat i skogen, sovit i stugor, packat in oss i lera.......
Här kommer fler exempel i bildform


Kräftfest och bordsdans på kräftskivan på Stortorget

Vackra som tusan på Kims bröllop

Lite vin på Lilla Torg

Vi firar ALLTID nationaldagen med pompa och ståt.
Vi har ALLTID femkamp den dagen (jag vinner aldrig)

Naturligtvis firade vi kronprinsessans bröllop med för dagen lämplig klädsel

Cykeltur på Ven

Italiensk Afton

Påsken ska också firas ordentligt

Julen är en stor högtid!
Då äts det gott och spelas julklappsspel

Vi har låtit fiskar käka upp våra förhårdnader

Extraträffar på en pub eller så är vi också bra på!
Finns alltid mycket att diskutera då!! ;-)
Detta är ändå bara en bråkdel av allt vi gjort. Men det finns fortfarande en sak vi aldrig gjort. Vi har aldrig rest utomlands tillsammans.
Till sommaren firar vi 20 år tillsammans (tänk tjejer att vi träffats var sjätte vecka i 20 år ) och då, då ska vi åka till kroatien en hel vecka. Bara vi! Njuta, mysa och dricka paraplydrinkar!!! Jag längtar så!!!
Det är där fetterna kommer in ;) Jag ska nämligen bara bära på de allra mest nödvändiga fetterna då. Det är det som är mitt mål med min viktminskning. Jag SKA ligga på en solsäng iklädd något snyggt badtyg , inte hålla andan och ändå kunda njuta av alla paraplydrinkar som finns!!!
Mer skriver jag inte om fetter, för det läser vi om överallt iaf  

5 kommentarer:

♥ Lenaeff ♥ sa...

Men vad härligt! Vilket gäng ni är. Det måste ju vara jätteroligt att ha hållit kontakten hela vägen i 20 år. Sån vänskap ska man verkligen vårda och vara rädd om.
Kramar om//Lena

Susanne sa...

WOW!!!
Det var inte dåligt!!
Jag förstår att du längtar till semestern då ni ska Leva Livet!!! ;)
Kram

Malin sa...

Så jävla goa ni är!!! Jag va på väg att ringa dig igår för jag körde förbi Arlöv, tänkte se om vi kunde tagit en kaffe men sen vågade jag inte störa... sorry....

Visst är jag för jävla bra asså ;) Snart rik på bloggandet! Smycken??? Kläder och böcker då ;)Jag prioriterar massa hahahha

Love!

Malin sa...

Oj nu vågar jag inget annat än att ringa!! vad bra att du lärt dig säga nej! Det är skitviktigt!!!
Att det ska till händelser för att man ska fatta!
Puss pruttkorv!

Fnulisen sa...

TACK FÖR GRATTIS!½!!